Mam do wymiany czujnik temperatury zewnętrznej taki kabelek z wtyczką..Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie się znajduje>? a może ktoś ma zdjęcia?
Mam do wymiany czujnik temperatury zewnętrznej taki kabelek z wtyczką..Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie się znajduje>? a może ktoś ma zdjęcia?
Ostatnio edytowane przez Kemese ; 26-03-2017 o 18:41
Na samym spodzie chłodnicy po prawej stronie, zobacz na fotce poniżej
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Szczerze to go nie widzę czy to ten kablel idący po chłodnicy?
Tu masz czujnik.... siedzi na "dynksie", a w tylku ma kostke
Bardzo dziekuje
Tez mam do wymiany. Dostęp spoko, wystarczy wyjąc kratkę zderzaka. Nie znalazłem żadnych zamienników a koszt w aso to niecałe 200 zl.
Witam wszystkich mam taki kłopot Audi TT 1.8t quattro Klimatyzacja nabita kompresor działa ale nie dmucha zimno ,nawet jak ustawie na LO to wieje ciepłe powietrze albo lekko zime ,po poszukiwaniu usterki znalazłem czujnik temperatury zewnętrznej z przodu na chłodnicy z kablem i wtyczką i obciętymi kablami i nie ma nigdzie dalej wiązki gdzie ten czujnik podłączyć gdzie szukać ,auto zakupione w tym roku i ktoś wcześniej zrobił taką fuszerkę pewnie po stłuczce z przodu .Bardzo proszę o pomoc gdzie ten czujnik doprowadzić przewodami podłączyć ,czujnik standardowy orginalny ma dwa przewody .
dziękuję bardzo na pewno pomorze , super będę w wolnym czasie szukał całej wiązki i łączył kable gdzieś muszą tam być w głównej plecionce i w końcu zacznie wszystko działać