posiada ktos mapy do takiej wersji ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
posiada ktos mapy do takiej wersji ?
tu masz tanio 3 plyty DVD, ''caly swiat'' 2016.. za 130zl
moze da sie dogadac z gosciem i po wplacie wrzuci Ci to na jakis serwer. sciagniesz sobie i unikniesz czasu wysylki do IE
https://www.olx.pl/oferta/mapy-2016-...tml#0d1987bd20
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 25-03-2017 o 00:47
Nie no, mam nadzieje ze znajdzie sie ktos zyczliwy co sie podzieli poprostu podlinkowalem gdyby Ci sie spieszylo z jakims wyjazdem heh
Tego typu rzeczy znajdziesz na chomiku, szybki transfer i aktualne obrazy z opisem co i jak.
Jutro wieczorkiem moge popatrzyc oprogramowanie i mapy, dołozenie aux tez sprawdze ale z tego co widze po innych sprzetach audi nie ma z tym problemu. Co rozumiesz pod hasłem ,,rozbudowa,, bo nie za bardzo rozumiem?
dzieki wielkie , rozbudowy np. czy mozna cos z b8 przelozyc , wydaje mi sie ze panel klimy z pokretlami widzialem gdzies na necie z b8 w b7 i wtedy juz mozna cos pokodowac ... zeby pokazywalo auto podczas cofania i odleglosc od przeszkod ...
tak jak myślałem dołożenie aux to po prostu zmiana kodowania w vagu,vcdsie itp.
STG 56 (Navigation System) -> Coding -> Function 07
0xxxx?x: Options I
1 - default
2 - Digital-Radio
3 - Satelite-Radio
4 - Satelite- and Digital-Radio
5 - AUX in (Euro sw 0650+)
6 - AUX in and DAB (Euro sw 0650+)
kabelek gotowy możesz kupić np. na znanym portalu, nie wiem czy chcesz wyjście męskie czy żeńskie typu jack i nie znam dokładnego modelu twojego RNSE (zakładam że 8P0 035 193 G, na foto widać wersje oprogram. do kilku modeli a ostatni numer to
numer map który też jest do kilku modeli)
https://allegro.pl/listing?string=rn...a-uni-1-1-0222
możesz wgrać Pl menu, lektora, uaktywnić komendy głosowe - nie wiem co chcesz kombinować . Pełne mapy to 3 dvd które "idą do mnie", jeśli potrzebujesz więcej info zapraszam na priv.
Spoko, spisz model i co byś chciał - postaram się pomóc.
to mialo byc pw
Ostatnio edytowane przez rademenes ; 27-03-2017 o 09:17
aaa i jeszcze jedno moj vcds 12.12 nie laczy sie ani z radiem ani z navi ani z kierownica
Sporo tych .... informacji , naklejka nic mi nie mówi o modelu radia i nawet nie wiem czy jest zawarta w wyposażeniu bo sporo tego a szczerze nie chce mi się wpisywać wszystkiego ,
najprościej jest zrobić wyjmaki z karty kredytowej/bankomatowej (na szybko) lub kupić (kosztują kilka złotych) i z naklejki spisać model - od tego zacznijmy, komendy głosowe podejrzewam musisz tylko uaktywnić ale z pinem to już mały problem.
Nie wiem tylko czy chodzi o pin radia podczas włączenia ? Posiłkuj się proszę zdjęciami wiele to pomoże...., co do reszty - jak mówiłem ... pisz na priv - wyjaśnimy o co chodzi.
Wielkie podziekowania dla Annubis za nowe mapy do rnse ,pomoc w instalce i wszelkie info !!! Dzisiaj odpalone i smiga az milo w koncu nie jezdze po polach Dziekoweczka jeszcze raz