Wszyscy narzekają na przebieg a zobaczcie tutaj aukcję
http://sprzedajemy.pl/volkswagen-pas...12r-nr50046342
Wszyscy narzekają na przebieg a zobaczcie tutaj aukcję
http://sprzedajemy.pl/volkswagen-pas...12r-nr50046342
Taki przebieg jest czasowo niemożliwy do wykręcenia
Wszystko wiadomo. Po jeździe 5 osób w TT szuka się kombi.
Leszek coś czuję, że przez tą wyprawę nad morze zostanę legendą jazdy w 5 na tym forum
Na 100%, szczególnie, że jeden w bagażniku!
Dlaczego nie możliwy?
225.000km rocznie
18.000km miesięcznie
600km dziennie
biorąc pod uwagę, że auto ma naklejke na zderzaku www.taxiberlin24.pl
Objechać dwa razy ze Szczecina do Berlina tam i z powrotem...? Żaden problem - znając realia, taka firma pracuje 24h
W całej Polsce, tak i w Radomiu są korporacje taksówkarskie, które dają kierowcy auto do jazdy. Na takich autach najczęściej pracuje dwóch kierowców, jeden na dzień, drugi na noc - przez co auto cały czas pracuje.
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Wygląda na to że się da, ale dla mnie to abstrakcja :P Tyle życia stracić i to w Passacie, nie obrażając nikogo oczywiście
Może licznik do przodu przekręcił
Mnie to specjalnie nie dziwi Moje poprzednie Audi miało koło 600 tysięcy i naprawdę ciężko było zauważyć ślady użytkowania (nie licząc gładziutkiej kierownicy) Mateuszowi ostatnio podrzucam linki MK2 gdzie przebiegi oscylują koło 300 tysięcy i jakoś te auta jeżdżą Kwestia dbania i tyle
Byłeś na stronie? Widziałeś jakie usługi świadczą?
To najpierw poczytaj i dopiero się wypowiadaj...
Auto jezdzi na trasie Szczecin-Berlin, Berlin-Szczecin (150km w jedną stronę) to nie jest miejska "złotówa".
Wystaw swoje auto i napisz, że było spalone, ma 1mln km i jest kradzione... ciekawe ile telefonów bedziesz miał.
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Nawet nie wypierdziany środek jak na taki przebieg, pomimo średniowyraźnych zdjęć.
W firmie w której jeżdżę na wynajęciu, kierowcy ciężarówkami/tirami robią rocznie ok 140/150tys rocznie, ale nadmieniam, że jeżdżą zgodnie z "czasem pracy kierowcy". Taksówkarza czas "jazdy/pracy" nie obowiązuje i rozwijają inne prędkości, więc przebieg jak najbardziej może być prawdziwy
Tylko zobaczcie, wystarczy, że zrobi kilka kursów dziennie do berlina i z powrotem. Niekoniecznie musi to być jeden kierowca.