Witam, poszukuje wydechu do 2.0 tfsi, który ugasi moje pragnienie głośnego ale miłego pomruku.
Jedyne które znalazłem i mnie satysfakcjonują to cobra sport albo armytrix, ale wolałbym coś ekonomiczniejszego aby nie wydawać 5 cyfrowych kwot.
Witam, poszukuje wydechu do 2.0 tfsi, który ugasi moje pragnienie głośnego ale miłego pomruku.
Jedyne które znalazłem i mnie satysfakcjonują to cobra sport albo armytrix, ale wolałbym coś ekonomiczniejszego aby nie wydawać 5 cyfrowych kwot.
Poszukaj sobie dobrego zakładu zrobią ci customowy, brzmienie dopasujesz pod swoje gusta i napewno nie będzie to kwota pieciocyfrowa . Dolozysz sobie przepustnice i jak będziesz chciał to będziesz ryczał ,a jak zechcesz jechać spokojnie to za pomocą jednego guziczka będziesz miał cichutko jak w serii.
A jest może ktoś kto mógłby polecić jakiś dobry warsztat w okolicach trójmiasta?
Jedz na śląsk do MG-Motorsport... fakt blisko nie jest, ale nie znam niezadowolonego klienta.
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Niestety troszke mi nie podrodze przez najblizszy czas, potrzebuje jakiegoś dobrego w okolicach gdanska, chyba że wybiore jakiegoś gotowca.
Jest też opcja zakupu w MG-Motorsport, o którym pisał streetrace, gotowego do montażu downpipe ze sportowym katalizatorem do 2.0 TFSI (mam taki u siebie). Jak dla mnie zmiana dźwięku po tym modzie jest na duży plus. Jak będzie Ci "mało" to zrobisz resztę wydechu - zostanie końcowy tłumik - u siebie na miejscu.
Co do kosztów w MG-Motorsport DP ze sportowym katem to wydatek około 2000zł (możliwe że teraz nawet nieco więcej), natomiast bez kata około 1000zł
W MG-MOTOSPORT koszt bez kata 4000zl komplet 5000
W gdańsku może nie ale polecam CARMASTERS w gdynii. Robią grube projekty, wydech zrobią ci baardzo fajny poszukaj na facebooku kontakt.
Zdecydowałem się na RCP exhaust, wyszło mnie 4200zł + dołożony dyfuzor od TTsa. Jak dla mnie bajka. https://www.youtube.com/watch?v=qyBy1SbmcOA
Ten dyfuzor od TTS nie jest.
AUDI nie przestaje się kochać.
Miałem to samo pisać ale fakt faktem, że TT ładnie brzmi. Masz jakieś zdjęcia tego wydechu?
Z tego co mi wiadomo, to jest to jakaś edycja limitowana, zderzak był w TTsie wcześniej. zdjęć niestety nie mam
Zderzak był w TT 8J 3.2, jakiś limitowany wypust. Kilka razy widziałem na sprzedaż same dyfuzory, faktycznie trudno dostępne.
Co do wydechu, to całkiem ładnie brzmi.
AUDI nie przestaje się kochać.