to już wiemy skąd te przecieki
to już wiemy skąd te przecieki
Jako przykład podam Przesiekę, gdzie też była cześć ekipy w dwóch lokalizacjach i nie było z tym problemów. Atmosfera była cały czas super, nawet do rana.
Masłów miał inne prawa - zakończenie sezonu. Początki sezonu to "miód malyna".
i tego Wszyscy się trzymajmy, bo zapowiada się coraz ciekawiej
W obiekcie Polana Sosny rozmieściłam w pokojach aż 47 osób. Ponadto załatwiłam dla Was rezerwację w pokojach 2 osobowych w DW Pod Taborem. Czeka na Was aż 5 wolnych pokoi, a ja czekam na przelew zadatku na moje konto podane w pierwszym poście w tym temacie.
Od razu umieszczajcie tutaj informację odnośnie wybranych atrakcji i rozmiaru koszulek.
Jeszcze takie małe wyjaśnienie dotyczące damskich koszulek.
Verni pisze, że to tzw. "oversize" - jak na foto poniżej (a nie obcisłe, jak można było sądzić na podstawie grafiki przy tabelce z wymiarami). Koszulki nie mają żadnych dodatkowych szewków itp na górze, górna część jest luźniejsza (if you know what I mean ). Są lekko taliowane. O, takie:
Rozmiary podane przez Piotrka tutaj można rozpatrywać jako +/- 2cm, bo wszystko zależy od tego, jak szwalnia uszyje.
Czyli generalnie biorąc pod uwagę że to oversize, to nie ma co zawyżać sobie rozmiarów.
W takim razie proszę o korektę koszulki dla Patrycji na rozmiar damski M.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ja tez w takim razie poproszę dla Danutty rozmiar damski L.
Hej,
Prośba o uzupełnienie atrakcji dla Łukasz + Kola : A + D. ( sorki za zwłokę w odpowiedzi ).
PS.
Tak wszyscy pytają o liczbę MK1/MK2 a o MK3 cisza.... :P
Może ktoś się pojawi w tym roku już w takiej wersji.
hubi_pl możesz siedzieć koło grupy Lubalskiej. Nie ma tu gwary, nie ma tu smogu, nie ma też słoików. Jest za to regionalny eliksir zapomnienia : Amundsen, Żołądkowa, Lubelska itd