Uwaga! Mamy jeszcze miejsca w innym obiekcie w Niedzicy, oddalonym około 2 minuty jazdy samochodem od naszego głównego ośrodka. DW Pod Taborem należy do tego samego zespołu co Polana Sosny http://www.niedzica.pl/22-Dom_Wypoczynkowy_Pod_Taborem
Dysponuję 5-6 pokojami 2-osobowymi z łazienkami
Czekam na Wasze zgłoszenia - pamiętajcie, że liczy się kolejność wpłat na konto. Zapisy trwają do 12 marca!
Ostatnio edytowane przez PiotrekHIT ; 03-03-2017 o 13:36
Troszkę mnie martwi fakt, że ludzie będą podzieleni pomiędzy dwie lokalizacje i atmosfera przez to siądzie...
było już tak na zlotach(pszczelniec, czy rok temu) i atmosfera nie siadła, zamiast się martwić to już zaczynaj się pakować i bierz ze sobą dobry humor pamiętaj łóżko to tylko spanie. A na zlotach śpię w zasadzie ja z Sylwią
elmacho też żeście się chyba nie zdążyli spotkać
Klubowicze nie będą podzieleni. Po prostu jest nas tyle, że logiczne, że musimy znaleźć dodatkowe miejsca (tylko na nocleg i to oddalony raptem o 2 minuty drogi). Grille, atrakcje, konkursy - wszystko będzie organizowane w jednym miejscu. Mam nadzieję, że tylko Ty widzisz w tym jakąś przeszkodę
2 minuty autem, ale google podaje 35min piechotą...
Emilo - nie marudź, dobrze Ci zrobi przebieżka po grillu do łóżka, ciepłe noce będą...
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Nie wiem gdzie przeczytałaś, że widzę w tym przeszkodę. Wyraziłem swoją opinię co do drugiej lokalizacji, od tego jest forum
Faktycznie wujek Google pokazuje trochę dłuższą wędrówkę zanim człowiek pójdzie spać to wytrzeźwieje, co pozwala przypuszczać, że kaca nie będzie rano
Sprawdził ktoś czy jakiś zlot KIA Sorento się nie szykuje w okolicy?
Który? Gomez? Gerwazy? czy Jagódka?
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.