No i super. Dobry wybór. Mam nadzieję, że koledzy moderatorzy będą traktować tę funkcję jako pomoc porządkową a nie władzę
No i super. Dobry wybór. Mam nadzieję, że koledzy moderatorzy będą traktować tę funkcję jako pomoc porządkową a nie władzę
Super.moze w koncu forum stanie sie bardziej przyjazne uzytkownikom a posty przystana magicznie znikac z dnia na dzien. Jak by ktos mial watpliwosci/nie wierzy - chetnie podziele sie sceenshotami .
nowej gwardii - gratuluje posady. Mam nadzieje ze sporo osob powroci teraz na forum
Pozdrawiam
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
W moim aucie juz nie ma co aktualizowac bo wszystko co mozna bylo zrobic zostalo juz dokonane tworzac tym samem jedyny na swiecie i w polsce projekt w ktoeym podjeto sie zmiany napedu i skrzyni a co za tym idzie - przetarcia szlakow.
Zagladac postaram sie czesciej a jak zamontuje uchwyt na kubek to tez sie pochwale.
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Gratulacje Panowie, witamy w Załodze KlubTT.pl!
Gratulacje dla nowych moderatorów
Gratuluje Panowie!
Oby był porządek i zrozumienie!
szkoda tylko ,że efekt tego jedynego projektu na świecie było to samo co audi daje w salonie przy zakupie no ale zawsze można się pochwalić osiągnięciami na forum z jednej strony piszesz jak to kiedyś było be , posty znikały, prowokując do zadymy a z drugiej stwierdzasz ,że nie masz teraz co pisać bo wszystko zrobione chyba ,że szyderczo opiszesz o uchwycie na kubek.
Trochę brakuje tutaj spójności w tych postach;/
nowym modom oczywiście gratki
Btw.: taka mała propozycja z mojej strony, jako, że stali użytkownicy forum (np 4Mario, Hubertosław od Parmezanmery, Piotr od SL'a itp) migrują na inne auta inne marki, warto byłoby w tej kwestii zrobić coś, żeby było bardziej przyjazne/usegregowane dla takich użytkowników. Moja propozycja to wrzucić w dział "NASZE AUTA" dodatkową zakładkę: "Pozostałe Auta" i tam wrzucić, żebyśmy nie musieli latać po całym forum.
Dodam, że robi się tych tematów pozostałych aut sporo - wystarczy rzucić okiem do działu OFF-TOP. Warto byłoby to usystematyzować.
Pozdro!
screen_01 February 28, 2017.jpg
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 01-03-2017 o 12:57
Mnie się ta propozycja podoba.
AUDI nie przestaje się kochać.
No właśnie ja się pytam gdzie Berlingo jest
Uwazam, ze jest to forum Audi TT i osobny temat w offtopie odnosnie innych aut spokojnie wystarczy, dla milosnikow innych marek sa podobne fora, ktore sa prowadzone systematycznie. Mysle, ze moze to sie troche obrocic przeciwko Nam i zaczna sie pytania odnosnie usterek, tuningu itd itp co sprawi ze forum tt przerodzi sie troche w elektroda.pl
Z calym szacunkiem do posiadaczy innych kolek (sam kilka kolek posiadam ) ktorych pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 01-03-2017 o 15:19