Jeszcze raz gratki dla Was od Matiego
Jeszcze raz gratki dla Was od Matiego
Ja również gratuluje Żuczka Juniora!!!
Wysłane z mojego PMT3287_3G przy użyciu Tapatalka
Dzięki za pracę na forum,
IIIIIII!!!!!! Gratki dla ojca i matki! i tak mi się przypomniało... "Dziecko musi mieć matkę... i ojca! Ojciec, jest tak samo ważny jak matka. A jak matka gdzieś wyjedzie, to nawet ważniejszy!"
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz... tak jakoś tytuł pasuje do szybkich i wściekłych autek.
Albo- Złap mnie, jeśli potrafisz
Witaj,
Przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje - ojcostwo to całkowicie nowy etap w życiu.
a nawiązując do tematu - Dziękuję Ci oraz Pawłowi za lata wytrwałości i włożonej pracy w to forum. Twoje 10,735 postów tylko potwierdza jak bardzo byłeś oddany Naszej małej społeczności KlubTT. Obyś nigdy o Nas nie zapomniał.
Z wyrazami szacunku,
BarTTek
coś się kończy, coś się zaczyna pozdrowionka dla Ciebie Marcin, dla Twojej żonki i jeszcze raz gratki. dozo
audi TT QUATTRO
Gratulacje! Pochwal się kiedyś Żuczku nowymi czterema kółkami!
Gratulacje dla Ciebie Marcin oraz dla żonki
Chciał bym z tego miejsca podziękować wszystkim za dobre słowo, niech Wam się wiedzie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja też jeszcze raz składam dla Was gratuluje!
Co do forum, to myślę że zostaniesz nadal w kontakcie.
Marcin Gratulacje dla ciebie i Elwiry
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
Marcin, jeszcze raz napiszę tutaj: gratulacje dla Ciebie i Elwiry no i niech Wam również się dobrze wiedzie ))))))))
Te Terrere Terrere terererererere …
Wszystkiego najlepszego dla Waszej rodziny Bardzo miło wspominam Nasze pierwsze spotkanie i ciepłe przyjęcie z jakim się spotkałem z Waszej strony Pięknie że zostaniecie rodzicami bardzo serdecznie Wam gratuluję. Wszystko w życiu się zmienia my także. Co do rezygnacji z mod to wiem że to ogromna strata dla całego klubu - trzeba mieć odwagę i dużo zdrowia żeby gasić gości qumati nieczytati niepisati ale zawsze wie najlepiej i niekoniecznie jest głodny bo zjadł zupkę z proszku. Wiemy wszyscy że wiele osób czyta forum, a niekoniecznie koniecznie musi coś napisać. Wielki szacunek za utrzymywanie dobrego porządku na forum. Ja osobiście bardzo dziękuję.
Oczywiście czekam z niecierpliwością jak będziemy upalać 'bulwarówki na spacerach
Jeszcze raz Wielkie Dzięki i Gratulacje
Sprzęt już ogarnięty, łożyska kulkowe, podwójne amortyzowanie, pełny pakiet aero, tak więc jak wpadniecie na bazę, to pośmigamy po lasach
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili