Kogoś tam chyba na forum mamy, musisz poszukać, popytać
Kogoś tam chyba na forum mamy, musisz poszukać, popytać
Te Terrere Terrere terererererere …
Temat o inspekcji a kolega wałkuje jedno i to samo a zaraz po jego pytaniu napisałem żeby zgłosił się do Ciebie!Napisz mu Jerry PW bo znowu będzie tu pisał nie nt. a jeszcze lepiej że odpowiedz ma 5 postów wyżej i ponawia pytanie.
Dobra masz rację, kończę zabawę i piszę mu co i ile kosztuje to u mnie bo rzeczywiście jak dziecko we mgle...
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 04-07-2014 o 11:45
Te Terrere Terrere terererererere …
Kolego ksolk, przepraszam że jestem taki nieogarnięty, natomiast nic mi nie odpisałeś a jedynie kolega Jerry podjął temat, że zajmuje się tematem to wiem i moje pytanie było nazwijmy to zaczepką, którą to Jerry zrozumiał. Kończąc to przepraszam za offtopic. A Jerremu serdecznie dziękuję za pomoc.
Zaraz po Twoim pytaniu napisałem kieruj się do Jerrego.Napisałeś dwie strony zanim w koncu on musiał do Ciebie napisać bo nie czytasz co Ci się odpisuje a do tego ciągniesz przez 2 strony swój wątek i problem w temacie z instrukcją kasowania inspekcji a nie z naprawą Twojego licznika!Temat awarii licznika niejednokrotnie omawiany więc umieszczaj posty tam gdzie należy!Dział zrób to sam nie jest od tego!
Audi TT MK2 2008 .....hej, niestety u mnie to nie zadziałało...jak ciągnę drugi raz to nic się nie dzieje, wskakuje natomiast olej i bez problemu się resetuje. Jakieś inne metody są Wam znane?
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
Ale który service Ci wyskakuje? Bo są dwa- jeden da się usunąć ręcznie a drugi tylko vcds'em. Ten drugi to wyskakujacy przy każdym uruchomieniu service due.
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Ja jeżdżę z tym już prawie dwa lata bo mi szkoda 50 zł usunięcie tego albo... Kupić kabel
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka