Żuczek travel rezygnuje Biuro upadło czy tylko zawiesza działalność?
Co do toru w Poznaniu (o ile to w ogóle ważne). Na Groupon w zeszłym roku kupiłem ofertę za 450 zł (plus 50 zł za osobę towarzyszącą lub 100 zł za dodatkowego kierowcę). Na osobny track day jest nas raczej za mało (koszty za duże) więc jedynym wyjściem byłoby dołączenie się do zaplanowanego otwartego track day'a. Myślę że przy naszej małej grupie (chociaz 10 aut) możnaby wynegocjować te 400 zł za auto co nadal nie jest mało
Oczywiście jeśli wybieramy morze to nie było tematu
My też się piszemy gdziekolwiek by nie było
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Ja również się pisze mam fajny ośrodek w Sobieszewie. Kiedyś wspominałem o tym Elwirze. Idealne miejsce na zlot - jak cos to podeśle linka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
TTaka sytuacja
Kamil, ten ośrodek nad morzem to mój faworyt, przekazany już do wysłania zapytania
Mogę jedynie powiedzieć, że praca wre Oczywiście z pomocy ŻukTravel korzystać będziemy
[QUOTE=Per-der;258776]Ja również się pisze mam fajny ośrodek w Sobieszewie. Kiedyś wspominałem o tym Elwirze. Idealne miejsce na zlot - jak cos to podeśle linka
Kamil to jedziemy do Ciebie , zapodaj linka
audi TT QUATTRO
Bursztyn Sobieszewo wpisz sobie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
TTaka sytuacja
Oczywiście ten ośrodek jest na liście, zapytania już poszły. Myślę, że do 2 tygodni podamy już bliższe konkrety.
Dokładnie - zapytania poszły, odpowiedzi już są nadsyłane, czekamy na więcej, aby mieć w czym wybierać. Postaramy się tak jak napisał Piotrek, do dwóch tygodni dać konkrety o ośrodku. Wtedy też zaczniemy dogrywać atrakcje, w tym tory - można przyjrzeć się też obiektowi Tor Borsk - bo jeżeli wybierzemy ośrodek w Borach Tucholskich bądź na Kaszubach, będzie to w rozsądnej odległości
Więc prosimy o cierpliwość
Każdy ośrodek jaki brałam pod uwagę jest położony nad wodą (jeziorem). Co do Bursztynu, no to od niego jest rzut beretem nad morze. Co do ośrodka, musicie być cierpliwi jeszcze przynajmniej do końca tego tygodnia, początku przyszłego. Wszystko będzie jasne Jestem pewna że Wam się spodoba