Nikt nie musi mi się wyzalać, akurat mam podgląd na pewne sprawy.
Myślę że w ten sposób wyczerpalismy temat.
Nikt nie musi mi się wyzalać, akurat mam podgląd na pewne sprawy.
Myślę że w ten sposób wyczerpalismy temat.
Znowu TT znowu Cabriolet
Zuczek, ale skąd mogłeś wiedzieć jak brzmiał mój temat, skoro nie został dopuszczony przez moderatora...
Hubi, ja w porównaniu z Tobą jestem kulturalny.
Bo to, że nazywam rzeczy po imieniu nie ma nic wspólnego z kulturą.
Kultura nakazuje na moje pytanie choćby odpowiedzieć, a Ty tego nie raczyłeś uczynić.
A teraz na dowód , że Regulamin traktujesz wybiórczo:
Temat Grabarza:
" TT R32 DSG na części
Prawie wszystko z tej TT r32
Nie ma już zderzaka, pasa przedniego z chłodnicami, lamp i lewego błotnika "
Regulamin:
# 1. Oferta komercyjna musi zawierać :
- Nazwę, adres oraz numer NIP firmy oferującej produkt/usługę
- Dokładny opis oferowanych przedmiotów (aby zainteresowanie nie musieli się dopytywać )
- Cenę oraz informację o wystawianym paragonie lub FV.
- Jeżeli występuje to link do aukcji portalu zewnętrznego (Olx, Allegro etc...)
- Zdjęcie/zdjęcia oferowanego przedmiotu"
JEst oczywiste, że nikt nie zrobi listy 400stu częsci jak ma całę auto, dlatego stosowanie literalne regulaminu jest bez sensu.
Powiem tak: od moderatora powinno się wymagać odrobinę obiektywizmu, ale przede wszystkim poszanowanie wolności słowa.
W pierwszej kolejności powinni mieć do Ciebie pretensje klubowicze, bo to m ograniczasz dostęp do informacji, a jak widać choćby w dwóch wątkach "kupię" sprzed kilku tygodni ktoś potrzebował dość rzadkich częsci, które chciałem zaoferować.
Jeśli wam to pasuje, to rzeczywiście wyczerpaliśmy temat.
Ostatnio edytowane przez dr_aus ; 28-01-2017 o 11:16
Nie mi oceniać swoją osobę, ale chyba ostatnie co tu o mnie usłyszysz to że jestem niekulturalny
Gdybyś chociaż trochę znał zasadę działania for to byś wiedział że moderatorzy mają dostęp do różnych działów...
Powołujesz się na temat Grabarza - to zajrzyj tam ponownie - zobaczysz zdjęcia sprzedawanego przedmiotu oraz info czego nie ma - dokładnie. Ty piszesz że nie ma napędu i przodu...czyli nie ma wału napędowego i zderzaka, czy nie ma skrzyni, silnika, dyfra i przodu - czyli tt kończy się na ścianie grodziowej?
Gdybyś chociaż trochę się postarał dodając ogłoszenie, to nie byłoby problemu.
Odnośnie Twojej wiadomości - sprawdziłem dzisiaj i mam ją w odbiorczej, ale nie wiem dlaczego nie miałem powiadomienia o nowej wiadomości - jest jako stara - jeżeli poczułeś się odrzucony brakiem odpowiedzi to Cię przepraszam.
JEst oczywiste, że nikt nie zrobi listy 400stu częsci jak ma całę auto, dlatego stosowanie literalne regulaminu jest bez sensu.
- tak, masz rację, dlatego nie wymagam żeby osoby sprzedające używane części z całych TT przedstawiały każdą śrubkę, ale zrozum - Ty nie zadałeś sobie nawet trudu, aby dodać zdjęcie, lub jakąkolwiek listę części, pisząc jeszcze ogólnikowo, co już wyżej podsumowałem.
Dodaj porządne ogłoszenie i nie będzie problemu z akceptacją, po to tu jesteśmy, aby sobie pomagać.
Pzdr
Hubi