Wczoraj na skrzyżowaniu Lwowskiej z Rejtana, srebrna dwururka 8N. Stałem za Tobą na światłach i cisnąłem na wolnych w ramach pozdrowień
Na zielonym razem skręciliśmy w lewo w Rejtana i tam przy Merkury Markecie wspólna jazda się zakończyła. Pozdrawiam!
Dzisiaj rano wskoczyłem przed srebrna/biała strzale skrzyżowanie okulickiego w Krakowie, rozjechalismy się chyba przy Makuszynskiego. Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziś kątem oka w pracy przez okno zauważyłem jak jechała srebrna mk1 przez Ryki w stronę Lublina o 17:40 aż miło się później pracowało Ktoś z klubowiczów? Pozdrawiam.
Trochę stare, ale który szalał w niedziele około 20:30 na rondzie matecznego w krakowie? była to chyba mk2, jakaś ciemna. skręcał w ulice konopnickiej. ktoś od nas?
Dziś widziana srebrna MK1 w Rykach na ul: Warszawskiej o godzinie 19:50 kierującą się w stronę Warszawy. Rejestracja LU, dwururka, srebrny dyfuzor, chromowane ramki tablicy. Coś mi się mignęło że nie miała spojlera ale nie jestem pewien w 100%. Ktoś z klubowiczów? Pozdrawiam.
To zdjęcie trochę przestarzałe ale wrzuce.
Na parkingu WSIiZ w Rzeszowie
Jakiś czas temu na parkingu Auchan Krasne
No i wczoraj na ul. Rejtana ok godziny 10 srebrna dwururka a za kierownicą płeć piękniejsza
Około 12 w Ciecierzycy za Niemcami pod Lublinem, niebieska MK1 na rej. LUB. Omerta?? Pozdrawiamy!!!
Te Terrere Terrere terererererere …
Jerry nie jechałeś przypadkiem 13 właśnie w stronę Lublina przez Ryki?!
Dziś w Rzeszowie na ul. Staszica ok. 12.30 czarne 8N dwururka. Pozdro.
W piątek Zabrze M1. Myślałem z daleka że to białe to S3 Pozdrawiam właściciela/właścicielkę ze srebrnej na rej SG
Kraków Balice. Pozdrawiam. Nietuzinkowy kolor