Raczej takiej opcji nie znajdziesz. W VCDS możesz jedynie całkiem wyłączyć elektryczny spojler czyli opcja dla montujących stały z TTRS
Raczej takiej opcji nie znajdziesz. W VCDS możesz jedynie całkiem wyłączyć elektryczny spojler czyli opcja dla montujących stały z TTRS
Co najciekawsze... jest sporo TTRS bez stałego spoilera
Przy zamówieniu można było bez opłaty zrezygnować ze stałego, wtedy był taki jak w zwykłym TT
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Kurde to szkoda bo przypatrzył bym kanały ale jest tego dość sporo a i jeszcze mam taki problem gdy otworze spoiler z przycisku a następnie go zamknę przytrzymując przycisk spoiler sie zamyka ale gdy zejdzie na równo z klapa nagle jeszcze delikatnie sie podnosi i wystaje gdxies na około 1 cm czy spoiler ma jakies nastawy tak zeby sie zamknął na równo z klapa ? I czy macie tak ze jak otworzycie spoiler pózniej wysiadziecie z samochodu wyjdziecie następnie jak odpalicid samochód to spoiler sie składa ?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Czy sa jakies nastawy tak zeby można było wyregulować jak sie zamyka i jak sie otwiera spoiler ?
O dziwo ja o czymś takim nie słyszałem. Miał ktoś kiedyś taki problem ale nie pamiętam jak się skończył.
Zacznij od popryskania czymś typu wd-40 mechanizmu spoilera i potwieraj i zamykaj go kilka razy. Jakby pomogło to zakonserwuj później jakimś odpowiednim smarem.
Jak nie to nie wiem :/
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
No właśnie cis rozebralem znaczy odkręciłem ten silniczek No ale dalej nie domyka sie tak jak sie ma domykać dalej odstaje na jakiś 0,5 cm jak ręka dociśnie to wtedy dochodzi na zero :/