Tak z ciekawosci czemu ten krzyzak z angola niby nie pasuje? Ma jakies roznice z budowie? Bo wyrabia sie ten element rozsuwany o przekroju + . Jakby go tylko podmienil z samym krzyzakiem to powinno hulac przeciez.
Tak z ciekawosci czemu ten krzyzak z angola niby nie pasuje? Ma jakies roznice z budowie? Bo wyrabia sie ten element rozsuwany o przekroju + . Jakby go tylko podmienil z samym krzyzakiem to powinno hulac przeciez.
od anglika obrócony jest o 90 stopni do tego ta różnica zaznaczona w kółkach
anglik to ten dolny
a to jeszcze komentarz z a3
"nic nie ociera. Już to sprawdziłem. Po prostu te dwa przeguby w jednej chwili występują w swoich skrajnych położeniach i stąd pojawia się opór. Normalnie przeguby pracują naprzemiennie. A tutaj się kumuluje i jest lipa. "
Części TT 8N 225KM i R32
takie coś kupiłem na próbę
http://allegro.pl/kolumna-kierownicz...MwODBkOTViNg==
A tych krzyzakow nie idzie rozebrac? Aby jedno z drugiego wyjac. Mialem to w rekach jakis czas temu ale nie pamietam czy byla opcja rozebrania tego...
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Piszę informacyjnie gdyż dostaję pw w sprawie k04 064. Turbo sprzedane i nie wiem kiedy się pojawi kolejne.
Zostało mi nowe gt2871 na cnc z kolektorem. Cena za turbo to 2 tys. W razie chęci kupna całego zestawu plug&play do 1.8t zapraszam na pw.
Posiadam jeszcze jeden zestaw ostatni k04 022 z całym kitem za 2 tys. Posiadam też turbiny typu k03 k03s w razie czego
Anglik został już poważnie rozebrany i zrobiona duża demolka. Na sprzedanie mam:
Idealna lampa od r32 prawa:
stan to istny rodzynek i gdyby była z drugiej strony to włozyłbym ja do swojej ale prawa tez mam idealna. Cena to 6 stowek z przetwornica i wszystkim. Lampa to anglik ale przekladalem juz kilka razy na eu i dla chętnych przekładka w cenie.
Tłumik końcowy od 225
końcówki ktoś wypolerował wiec wygladaja calkiem fajnie. Stan bardzo ok i posluzy kolejne 15 lat. Cena to 250zl. Dla chetnego dorzuce cos jeszcze z wydechu.
Zaciski przód pod 312mm:
sprawne tylko słabo pomalowane. Cena to 2 stowki. Zaciski kompletne z jarzmami i przewodami.
Lampy przód;
oddam 2 szt za 4 stówki. Angliki ale też pomogę aby świeciły poprawnie. Stan ładny i po przepolerowaniu będą na prawde ładne lampy w ładnej tt.
Gumka calutka od lewarka 80zl , stan ideał. Gałka stan ok za 40zl.
Reszta z fotki na pw.
Praktycznie nowe sprężyny kayaba do audi tt quattro na tył. Zapewne ktoś zalożył tuż przed sprzedażą auta bo nosza tylko slad zamontowania i to wszystko:
nowe kosztuja 300zl wiec mysle ze 250zl z wysylka bedzie uczciwa cena
Mam 2x tylne zderzaki. Jeden oddam za 50zl drugi za 100zl. Błotnik za 100zł.
posiadam komplet chlodnic przod i sporo innych gratów.
biore zaciski przod ! bo tylne mam nadzieje juz masz spakowane
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak tył spakowany bo wszystko teraz idzie na bierzaco ale rozczaruje bo przod to zwykłe 312mm.
Pawel, spakowales z zaciskami dla rademenesa wiazke grzania tylka?? Potrzebowalbym jeszcze zaslepke prowadnicy fotela LEWEGO (anglik to pasazera) ta od tunela srodkowego. Jak mozesz to dorzuc ja do wiazki i zaciskow dla rademenesa i napisz mi pw odnosnie ceny za zaslepke. Dzieki!
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 14-01-2017 o 13:03
zaślepka będzie w cenie A co do wiązki to na pw gdyż nie jest to takie hop siup to rozmontować.
Fotki maski po doczyszczeniu:
cena to 900zł przy odbiorze osobistym. Ma dosłownie kilka malutkich odprysków wielkości ziarenek piasku i jedną mini wgniotkę którą zauważyłem jedynie po wypolerowaniu maski. San na prawde super a nie te co sa na allegro z uszkodzeniami. Ta tylko zakładać i śmigać.
kiera 200zł z poducha:
stan bardzo ładny i skóra bez przetarć
IC po 100zł szt. Mam sporo bardzo ładnych:
180tki i 225 i jest z czego wybierać.
półka audi tt 90zł:
błotnik lewy 150zł ( na dole przy łaczeniu z progiem ma nalot i trzeba coś z tym zrobić )
prawy błotnik w stanie w 100% idealnym w niespotykanym szarym kolorze 2004r. Bez najmniejszych odprysków i śladów korozji:
cena 350zł.
Maska przód , uszkodzenie jak na foto, wszystko chodzi jak trzeba ale jedna strona do naprostowania:
Cena to 350zł .
Zderzak ale bez emblematów z tyłu:
Cena to 150zł gdyż stan bez najmniejszych rysek.
Cześć,
podesłał byś troszkę lepsze zdjęcia foteli przednich? Potrzebuję jakieś fajne, czarne, z poduszkami i podgrzewaniem. Przydała by mi się jeszcze jakaś półka.
Dzięki,
Mirek.
Pawel-2005 nie wiem czy masz zapchaną skrzynkę, wysłałem do Ciebie wiadomość, czekam na odp
kuriera zamówiłęm i wczoraj nie dotarł ale dziś mysle ze pake zabierze. Szczerze nie miałem w co to zapakować po za dużo opakowań się pozbyłem ale znalazłem solidny karton i nie bawem graty bedą u Ciebie.
półka jak na foto, wszystko cacy poza jednym zaczepem ale to idzie ogarnąć aby było tak jak potrzeba. Co do foteli to mam 6 szt i na pewno uda się coś wybrać Wszystkie czarne z full skóra i podgrzewanymi fotelami i poduchami.
Dzieki bardzo. Najlepszego
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Nie mogę się Paweł dobić do Ciebie na pw, a potrzebuje info o ET tych ori felg bbs 18, bo nigdzie nie mogę znaleźć i jak to wagowo wygląda na tle cieżkich ori 17. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Quuuun ; 17-01-2017 o 19:44
Na poprzedniej stronie jest fotka tych 18tek co mam na sprzedanie. Fotele tez jest jeden komplet. Mam jeszcze inne 2 .
Czarna maska zostala i czarny błotnik. Tył auta sprzedany i jutro bedzie odciety. Został przod karoserii czyli caly dach , podloga i caly przod ( podluznice itp czyli goła karoseria ) ;
drzwi sprzedaje po 200zl. Boczki gratis bez mechanizmow i silniczkow;
silniczki od szyb po 130zl .
tylna klapa;
Cena 250zl. Kompletna z lampkami wiazka szyba , plastikami i spoilerem. Bez grama korozji.
kompletny haldex z mostem 1000zl
Witam,szukam prawych drzwi w kolorze Z9W (Ebony black pearl effect)...
w bardzo dobrym stanie... czy znasz kod lakieru tych ktore sprzedajesz?