Wi, super fotki!
Wi, super fotki!
No wielkie dzięki, Ania jest pod wrażeniem i dziękuje za życzenia Zdjęcia są świetne i zachęcają do spotkania. Będzie nam niezmiernie miło spotkać i poznać tak zacną ekipę
I wzajemnie!
Update
1. SylwiaHIT + PiotrekHIT - kulig wariant I - mam zaliczkę
2. humidorek - kulig wariant?
3. Per-der + MaTTeusz - poprą wariant wybrany demokratycznie przez większość - mam zaliczkę od Per-dera
4. Pati + elmacho - wariant I
5. Asikson + raiden - wariant?
6. Beata + Dziki_Wacek - wariant I
7. Danusia + henry68 - wariant III
8. wi_ + Sławek - wariant III
9. ŻONA ŻUCZKA + ZUCZEK - wariant III
10. Kasia + Simon - wariant I
11. Edytka + Kozi - wariant I
12. Ania + Fazer - wariant I - mam zaliczkę
13. wottki - wariant?
Czyli dwójki sprzedane. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny, proszę o info - są jeszcze studia 3 i 4 os.
Tak, potwierdzamy, jazda TT-ecią, to czysta niczym nie zakłócona przyjemność
Jadąc na "stok" 17.02, będziemy przejeżdżać przez Wawę, czy ewentualnie jest możliwość "spotkania się" i dalszego wspólnego kontynuowania jazdy?
Pytanie kierowane jest do osób, które moglibyśmy spotkać po trasie, mamy tu na myśli np. Szanownych Panią i Pana "Żuczków", Państwo "SylwiaHIT i PiotrekHIT", W.P. "Humidorek", "Raiden", "Asikson", oczywiście "wi" i "Sławek" (to już bliżej południowej granicy), oraz wszystkich udających się na "stok". Myślimy, że fajnie byłoby zajechać w takim "orszaku". Pozdrawiamy.
Ostatnio edytowane przez Fazer ; 12-01-2017 o 16:27
też mnie ciekawi o której będzieta w okolicach Katowic
audi TT QUATTRO
Przez Janki jedzie się już migusiem, więc 1:53 będzie z centrum
Jakby obrzydliwą kaszankę dało się zmienić na kiełbasę to wezmę III, jak nie, to wezmę III, a kaszankę oddam potrzebującym
Jeżeli by się zdarzyła sytuacja że będę mógł być w pobliżua na pewno to skrupulatnie zaplanuję abym tam wbić na jakiś zjazd na nartach. Poznać Wasze zacne grono oraz zaparkować na te kilka minut auTTko na parkingu przy Hotelu i strzelić fotkę...grzańca lub tym podobne?! Czy będzie to faux pas?!
Owszem. Bez wkupnego możesz się fotografować jedynie z klubowiczami bez TT.
Żartuję! Zapraszamy! Wpadnij chociażby na sam kulig z biesiadą w sobotę!