No to wpadl tylko slupek bez osprzetu?? Dziwnie troche. Tak czy siak 225km to tam nie ma z gratami od 180tki.
No to wpadl tylko slupek bez osprzetu?? Dziwnie troche. Tak czy siak 225km to tam nie ma z gratami od 180tki.
W niedlugim czasie wybieram sie z ciekawosci na hamownie i bedzie wszystko wiadomo
Trzymam kciuki
Podzucam Wam moj projekcik CupHoldera DIY
Uchwyt dorwałem na Aliexpress za ok 20zl.
Dziś wpadł także nowy zawór FORGE który udało mi sie okazyjnie kupic za całe 150zl!
Bałem sie ze to jakaś ściema bo taka cena?! Ale przyszedł 100% zgodności
Z technicznych rzeczy to nareszcie udało mi sie dokopać na parkingu do skrzyni i wyregulować linki wg forumowego poradnika Efekt super!
Możliwe że jutro wpadnie na zerzak dyfuzor R32 na jeden komin
Ostatnio edytowane przez PiterSTR ; 23-11-2016 o 20:17
A to silniki mają numery, co dokładnie się nie zgadzało w serwisie? Znając życie pękła głowica więc wrzucili korpus od tego zo akurat było, więc silnik i reszta może być ori ajq z korpusem głowicy od Bam, jak będzie trzymał 180 to będzie git.
Znowu TT znowu Cabriolet
Zadzwonili do mnie jak poprawiali mi instalacje lpg i pytają czy wiem że mam tutaj inny silnik wsadzony. Zauważyłem też że miska olejowa ma na dole czujnik chyba poziomu oleju ale nic tam nie jest podpięte. Istnieje jakaś opcja odgadnąć co to dokładnie jest poza hamownią?
Wysłane z mojego UMI TOUCH przy użyciu Tapatalka
Wyślij zdjęcie głowicy , po lewej stronie powinien być wybity kod tak jak tutaj : http://ac.moto.net.pl/1510/a/glowica%20bam3.jpg . I ogólnie fotki silnika wrzuć.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ten uchwyt jest plastikowy ?
Tak silnik ma właśnie wybite to oznaczenie.
A uchwyt jest plastikowy
Mam plan aby wykonać go z amelinium .
Czyli masz zmienioną tylko głowicę od wersji 225, lub cały słupek. Resztę osprzętu czyli turbo itp zostało od wersji 180
O nie! Gdzie dorwałeś dyfuzor? Szukam na jedną rurkę już ponad rok i nikt na allegro nie wystawia.... Świetnie wygląda.
Kupiłem cały zderzak na allegro żeby ją dostać tak też polecam szukać bo czasami można tanio kupić
Właśnie niedawno było ogłoszenie zderzaka z takim dyfuzorem, pisałem oraz dzwoniłem setki razy na wszystkie numery z ogłoszenia a było ich kilka podanych i nikt nie odbierał, więc nie kupowałem w ciemno. Będę szukał dalej
To chyba o moim dyfuzorze mówisz hehe dzwonilem do skutku ja już tam wlasnie ostatnio kupowałem fotel do tety za bezcen w stanie idealnym i wywalczylem rabat także sie udało
Cena była atrakcyjna i niedawno ogłoszenie znikło