Gratz!
Gratz!
Wizualnie TTRS
Hamulce nie z TT RS, ponieważ nowe kosmos a na Allegro są wszystkie po akcji serwisowej. Chłopaki działają z hamulcami z tego co już mam info przód będzie chyba 8 - tłok tarcza 380mm
Tył 4 tłok + dodatkowy zacisk do ręcznego.
Dodam ze ten silnik nie będzie modzony
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fantastyczna!
Zrob chociaz dp i soft. Z tts zrobisz smialo ze 350km i od razu inaczej zacznie to jechsc a koszta nie sa duze
Ostatnio edytowane przez KpRacing ; 17-12-2016 o 10:06
Tts super baza do modow, robił bym 400hp 500mm bez dwóch zdań.
Znowu TT znowu Cabriolet
Ostatnio edytowane przez KpRacing ; 17-12-2016 o 13:47
Tak jak napisał Hubi - w VCDS ustaw czułość czujnika zmierzchu. Ja nie mam czujnika zmierzchu, więc - nie mam problemu poza tym nie mam zakodowanego przygasania ledów, więc działa to u mnie tak:
-pozycja 0 - sam led (mocny)
-pozycja postojówek - led (mocny) + tylne
-pozycja świateł mijania - led (mocny) + xenon + tylne
Co do działania automatycznych świateł drogowych. (High Beam Assist)
W lusterku wewnętrznym jest czujnik światła, który automatycznie włącza/wyłącza światła drogowe, gdy np. nadjeżdża auto z przeciwka.
Ostatnio edytowane przez streetrace ; 17-12-2016 o 15:15
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Przy tej pogodzie u mnie też szybko przełączają się z dziennych na ksenony przy ustawieniu auto. Jak chcesz sprawdzić działanie to przyświeć w ciągu dnia w czujnik na lusterku latarką- powinny się wtedy zmienić na led -jeżeli jest wszystko ok Samą czułość to tak jak piszą inni trzeba ustawić w vcds.
Czujnik na lusterku? Wydaje mi sie ze w ttmk2 mialem czujnik na podszybiu od swiatel dzienne/mijania.