Kupię panel do sterowania lusterek. Drzwi kierowcy, strona lewa. Jak na poniższym zdjęciu:
Może ktoś coś...
Kupię panel do sterowania lusterek. Drzwi kierowcy, strona lewa. Jak na poniższym zdjęciu:
Może ktoś coś...
Od a6 pasuje. Tu na forum pokazywałem zdjęcia jak wymienić
wszystkie sterowniki są czarne.
jak coś to mam od TT
Części TT 8N 225KM i R32
Dzięki za propozycję od A6 ale chce mieć oryginał.
Od anglika mam i odsprzedam za 5 dyszek. Pasuje bez problemu
A od uk nie jest odbiciem lustrzanym?
plastik z namalowanymi ikonkami jest, ale to jest oddzielna część, a mówimy przecież o sterowniku a nie ramce
Części TT 8N 225KM i R32
Tak ramke da sie przelozyc. Robilem taki zabieg i nie jest to jakos bardzo wymagajaca operacja.
1 szt mam w razie czego
Nie Panowie, kolega pyta o panel sterownia. Jak sie ktos zapyta o panel sterowania klimy to sprzedacie od us z F zamiast C i powiecie pozniej ze przelaczniki mozna przelozyc? No nie...
Dodatkowo kolega wstawil fotke i napisal: taki jak na zdjeciu, dodatkowo napisal ze chce oryginal czyli bez rzeźby.
Jezeli ktos ma czesc inna ale z mozliwoscia przekładki bebechów to nalezy to napisac bo kupujacy moze nie byc tego swiadomy.
ale jakich bebechów?
panel to jest oddzielna część, a sterownik oddzielna
może niech kupujący się okresli czy chce tez ramkę z ikonkami?
Części TT 8N 225KM i R32
Za szybko poszedłem spać a widzę że temat żyję No cóż nie wiedziałem że ramkę da się przełożyć. To więc tak: ramka jest ok ale ten yostick od sterowana lusterkami ułamałem sobie sam:. Chcę to wymienić żeby było oryginalne. A widziałem gdzieś na zdjęciach że np. jest niebieski boczek i te sterowanie też jest niebieskie (możą sam ktoś sobie pomalował) - stąd pisze o kolorze, stronie drzwi. Ramka musi być właśnie taka oryginalna zaokrąglona z jednej strony a z drugiej ostry kąt.
czyli potrzebny Ci sam sterownik, który jest tylko w jednym kolorze
Części TT 8N 225KM i R32
Tak..ile i czemu tak drogo? Prywatną już wczoraj wysłałem.
Mam panel sterowania ale bez galki cena 50zl
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
50zł drogo? Chcesz taniej to kup od a6 za 20zl, działa tak jak ori i możliwe że gałkę od tt przyczepi do nowego sterownika, no i że kostka z przewodami pasuje więc nie trzeba ciąć