Ostatnio edytowane przez No27 ; 26-09-2016 o 22:33
Dobry ruch
Co prawda ta zmiana robi większe wrażenie przy jasnych lakierach to i tak będzie bardzo gustownie
[QUOTE=No27;252188]Pełny bak za 100 - pozazdrościć.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Są plusy i minusy tego mankamentu
Robiłem testy zegarów to wychodzi mi przekłamanie na poziomie paliwa i obrotomierzu, wskazówki nie stoją w pionie tak jak na prędkościomierzu i temperaturze
Wnętrze nabiera innego znaczenia... koniec z podrapanymi plastikami... cały środkowy tunel oraz kokpit odświeżone - plastiki jak z fabryki.
Walczę jeszcze z podłączeniem CONCERT 2, zamówiłem odpowiedni emulator jednak po konsultacji z Jerrym muszę go wymienić, coś nie wyświetlał na FISie informacji.
Panowie ma ktoś oznaczenie żarówki, która podświetla popielniczkę (chodzi o tę z drucikami do lutowania) ? Moja jest przepalona, w ASO chyba cała kostka do kupienia.
Przede mną rozbiórka plastików przy kierownicy!
Ostatnio edytowane przez No27 ; 27-09-2016 o 20:19
haha Arth Ty jesteś szalony takie podejście do tematu to ja rozumiem
MaTTeusz jakoś od początku czuje, że chce doprowadzić to auto do stanu: perfect ! Odświeżenie lakieru dopiero na wiosnę, więc dłubanie w środku auta idealne na zbliżające się zimowe wieczory.
Auto było rozebrane od deski rozdzielczej po tunel. Znalazłem wiele niespodzianek, patentów klejonych na taśmę izolacyjną, połamane plastiki itd. Teraz wszystko sprawdzone, zmienione i złożone w całość.
Nie no, wygląda teraz znakomicie!!!
Mam nadzieję, że mimo wszystko dyskografia zostanie na swoim miejscu
Rozumiem, że bezpiecznik nr 41 sprawdzałeś? :P Generalnie ciężko stwierdzić jaki to numer części. Ten element, o którym mówisz nazywa się chyba: tuleja zaciskowa zapalniczki (numer części: 919-90) Radziłbym pójść do jakiegoś motoryzacyjnego, powinni coś znaleźć u siebie w katalogach.
http://www.wawerko.de/audi-tt-ascher...1.html?sstep=1
Jestem ciekaw kto robił te patenty, bo jak na razie Mateusz nie chce się przyznać
Ostatnio edytowane przez KrzysiuProgramista ; 09-10-2016 o 19:40
Krzysiu dzięki ! Dokładnie o tę część mi chodzi. Bezpiecznika nie sprawdzałem, ale żarówka cała osmolona, więc przepalona. Co do dyskografii... cały czas w aucie.
Patenty... nie wiem co artysta miał na myśli, ale chyba zostanie to wielką niewiadomą... MaTTeusz zamiótł temat pod dywan.