Pług pod zderzakiem wg mnie wygląda spoko, poważniej od tego z cupry Ogólnie TT prezentuje się naprawdę fajnie, życzę powodzenia w realizacji projektu
Pług pod zderzakiem wg mnie wygląda spoko, poważniej od tego z cupry Ogólnie TT prezentuje się naprawdę fajnie, życzę powodzenia w realizacji projektu
To auto się jeszcze w ogóle nie prezentuje, jest serią z kilkoma dodatkami, ale może w tym tyg juz dorwe opony i wpadną felgi wiec będzie juz co nieco widac ale spokojnie...zima sprzyja zabawom w garażu !
Przy okazji podzielę się z wami moją domową historyjką, czyli rozmowa z żona o zakupionych felgach:
(żeby nakreślić sytuację za ok 1.5 miesiąca zostanę ojcem, a jak wiadomo dziecko to droga "zabawka" i mimo że żadnej takiej rozmowy nie było to wiadomo że z wydatkami lepiej się trochę ograniczać)
B: kochanie, muszę Ci się do czegoś przyznać...kupiłem felgi
A: mmmhhhmmmmm
B: ale chodź zobacz, tyle kosztują na allegro, ale wiesz ja kupiłem bardzo okazyjnie <i pokazuje ogłoszenie> (przyjmijmy ze cena nowych z allegro to "X")
A: tzn za ile je kupiłeś
B: 1/2X (połowę wartości tych wystawionych)
A: eeeeeeeee to o co ty mi tu robisz sceny, dajże spokój, myślałam ze "X" wydałeś
<i poszła sobie>
225/35 wpadnie?
Klusek taaaaa..... jasne, bo ja żony nie mam i życia nie znam . Swojej pokazałem ASA 18'' i już widziałem rozkładający się śpiwór na balkonie. 3 noce na balkonie były warte ASA. Odwagi !!!
Dobra już widziałem, że 215/35 :P czyli będą naciągi
omerta historia prawdziwa w 100% ! Jakbym miał mieć fochy w domu o wydawanie własnych pieniędzy (w granicach rozsądku) to by moją żoną nie została, zasada jest prosta, jest na rachunki i podstawowe rzeczy, jak tak to róbta co chceta - ale to z domu wyniosła, teść też ma dość drogie i czasochłonne hobby i teściowa nie ma prawa sie o nie czepiać
Wjechało dzisiaj 215/35/19 kumho ecsta le sport roczniki 2015, także prawie nowe, jutro składam to do kupy bo dystanse też już mam !
Stawiam że będzie to model BLQ
Też na tych zdjęciach widzę BLQ tak jak pisałem na fb :P
Czyli co, pokazuuuj
Czyli masz 19x8,5 ET5 i jest za wąsko?
A tak BTW to prawda że w quattro tylna oś ma wężej rozstawione koła niż wersja FWD?
Ostatnio edytowane przez Sodi ; 28-09-2016 o 14:59
Fajnie wyglada . Widzę że nie tylko ja mam problem z dystansem.
Ok znalazłem odpowiedź, minimalnie ale jest różnica
Do wzoru BLQ już zdążyłem się przyzwyczaić.
Wyglądają bardzo dobrze.
Nie ma efektu OJAP$%#DOLE ale jest schludnie.
Jestem ciekaw jakie oklejenie planujesz.
Jakiś kolor w macie?
Czy znowu jakiś motyw przewodni?