Glupie pytanie, ale sam nie moge ogarnac...
na czym polega ten mod lamp i czym sie oba te warianty (clear / smoke) roznia ?
widzialem zdjecia, widzialem filmiki, ale ni czort nie widze o co tam chodzi o_O
ktos mi to objasni 'lopatologicznie' ?
Glupie pytanie, ale sam nie moge ogarnac...
na czym polega ten mod lamp i czym sie oba te warianty (clear / smoke) roznia ?
widzialem zdjecia, widzialem filmiki, ale ni czort nie widze o co tam chodzi o_O
ktos mi to objasni 'lopatologicznie' ?
"Love Them BOTH" - M.
clear - biała żarówka (standardowo jest pomarańczowa) biale kierunki
smoke - przyciemniane (przydymione) kierunki
W TT mamy bym rzekł i clear i smoke chociaż bardziej clear bo lampa nie jest przyciemniona a jedynie lampa w środu czarna.
Edit: w sumie też nie bo, żeby było clear to pomarańczowy kierunek w lampie powinien być biały.
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 03-06-2011 o 22:27
I don't have dreams, I have goals.
to jak to ma swiecic na pomaranczowo przy bialej zarowce i bialym kierunku ? o_O
czyli ten mod tyczy sie zmiany kierunkow ?
normalnie mamy pomaranczowy kierunek a pod nim biala zarowke ? czyli na wylaczonych swiatlach kierunkepo ozstaje pomaranczowy,
jak zmienia sie na clear to ten pasek zmienia sie na bialy, a pod to pomaranczowa zarowka, tak ?
a w smoke o co chodzi ? ten pomarancz sie przydymia ? czy zmienia sie tez pasek na bialy tylko przydymiony ?
"Love Them BOTH" - M.
chodzi o ledy tak przynajmniej ja zrozumiałem a tutaj masz przykład białego kierunku migającego na pomarańczowo w dodatku może spełniać rolę świateł dziennych
I don't have dreams, I have goals.
Potocznie chodzi o zmianę kolorów kierunków które zamiast pomarańczowych mogą być przeźroczyste lub przydymione .
Przy tej modyfikacji trzeba zmienić żarówkę na pomarańczową i aby założyć te kierunki konieczne jest rozklejenie lampy .
Opis jest w dziale '' Zrób to sam ''
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Arttur potrzebuję takich, zakupie gdzieś takie w PL