Posiadam w TT navi RNS-E 193. Jak zrobić aby puszczać muzykę bezprzewodowo ze Spotify z iPhone'a ? Da się tak w ogóle ? Jest możliwość aby tytuł piosenki ze Spotify wyświetlał się na navi ?
Posiadam w TT navi RNS-E 193. Jak zrobić aby puszczać muzykę bezprzewodowo ze Spotify z iPhone'a ? Da się tak w ogóle ? Jest możliwość aby tytuł piosenki ze Spotify wyświetlał się na navi ?
Nie ma takiej mżliwości, a jeżeli nawet, jakoś by się udało przez b.t. to jakość tragiczna
Znowu TT znowu Cabriolet
Może ustawienia w RNSe, u mnie przez BT w innym aucie jakość jest super.
Przez bluetooth raczej nie ma szans, też próbowałem u siebie na różne sposoby. Tak jak pisze w hubi_pl, na nowszym MMI plus od Audi bezprzewodowo dźwięk ze spotify jest bardzo dobrej jakości.
Spróbuj jeszcze na kablu przez AUX - jeżeli masz wejście w tunelu, chociaż np. u mnie po zamontowaniu RNS-E mimo uruchomienia AUX przez vcds nie mam dźwięku… może ktoś przy okazji odpowie co może być przyczyną?
Chyba zostanę jednak na kartach pamięci.
Tylko właśnie pytanie, jaką kartę kupić ?
Może być microSD z adapterem na SD 16 GB ?
Jeśli nie masz LEDowej navi to pamiętaj, że tylko karty SD.
Niestety SDHC nie czyta.
Mam navi dokładnie takie jak na foto w pierwszym poście (RNS-E 193)
16gb max, sdhc wszelakie wynalazki chodzą.
Znowu TT znowu Cabriolet
http://allegro.pl/karta-kingston-16-...091339860.html
Takie coś będzie ? Chcę się upewnić na 100%
Możesz się podpytać też MaTTeusza jaką on kartę pamięci ma u siebie, bo już nie pamiętam co tam siedzi
Ewentualnie, rzeźba RNS i podpięcie AUXa w takim stylu:
http://www.audizine.com/forum/showth...X-RNS-E-(pics)
Zapytanie do Mateusza wysłane. Chyba z czasem zabawię się w tą rzeźbę
Jak my tu już gadu gadu o muzyce i rns. Mam telefon oneplus two. Wyjście słuchawkowe w nim jest zajebiste. Testowałem też tak z galaxy s6 edge to dźwięk był znacznie gorszy. Więc jak ktoś ma takowy telefon i dobrej jakości muzykę to polecam przez AUX.
Mam szarą ramkę, przycisk media. W NaviPol w Krk gościu powiedział, że po numerze na vagu i opcjach to 193 d lub g nie pamiętam ale oryginalna wersja do TT bo w numerze było 8J0. Powiedział też, że miał takie same ale z czarną ramką i bardziej błyszczącym ekranem i że ta musiała być jakoś polerowana bo to tak nie wygląda. Prawda taka, że były 2 wersje. Mat i gloss.
Data produkcji 2015r.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 17-07-2016 o 17:59