W temacie piszesz, że są to lampki do.. Škody Rapid, Yeti, Superb Combi
Po czym piszesz, żeby zamówić do Rapid więc wynika z tego, że są inne, inne czyli inny numer artykułu.
Reasumując jest nieścisłość pomiędzy tym co piszesz w pierwszym poście a teraz...
Więc Twoje rzucanie się jest raczej nie na miejscu.
Przepraszam Cię kolego...ale co jest nieścisłego w tym że lampki od Škody Rapid pasują do Rapid, Yeti, Superb Combi?
Przeczytaj na spokojnie cały temat od pierwszego posta bo ewidentnie gdzieś się zgubiłeś
P.s. Dobra, wytłumaczę Ci najprościej jak się da: kupując cały zestaw do którego podałeś linka, płacisz 150,- PLN. Kupując oprawki w Škodzie i same adaptery od tej firmy którą podałeś masz dokładnie ten sam zestaw elementów za łączną kwotę 120,- PLN i masz zaoszczędzone 30,- PLN. Być może dla kogoś to dużo, być może mało i jest to pozorna oszczędność.....nie wnikam, dałem tylko tip'a dla tych co są zainteresowani tematem. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 14-07-2016 o 15:24
Te Terrere Terrere terererererere …
Okej, jasne. Źle zrozumiałem Twoją wcześniejszą wypowiedź.
Spoko, nie zrozumieliśmy się, ja również niepotrzebnie się uniosłem. Pozdro!
P.s. Jak kupisz same adaptery czy nawet ten gotowy zestaw z linka, to musisz w nich zamienić piny miejscami dla kazdej oprawki, bo w Audi/Porsche jest inna (odwrócona) polaryzacja w kostce i oprawki po prostu nie będą świecić
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 14-07-2016 o 17:10
Te Terrere Terrere terererererere …
Panowie :P ja w swojej MK2 mam lampki przykręcane na 2 śrubeczki... Mam rozumieć, że oprawek ze skody nie założę? Zostaje rozwiązanie z samą żarówką led ?
Moja tez byla 2007, jedyne co trzeba bylo przerobic to wtyczke, reszta pasowala p/p
Ostatnio edytowane przez hubi_pl ; 27-10-2016 o 22:15
Wyłączyć i po problemie.
Jeżeli żarówki są nie odpowiednie to wyłączenie zimnej diagnozy nic nie daje w modelach 2007
Znowu TT znowu Cabriolet
No mysle ze dalej rozmawiamy o calych oprawkach ledowych...