I tak ci wytrzymały długo te ledy mi tak rok wytrzymaly
I tak ci wytrzymały długo te ledy mi tak rok wytrzymaly
Ale na pewno robią swoje ! Chętnie bym je zobaczył jak prezentują się w aucie
A jako że zaglądam do swojego tematu nie omieszkam dodać zdjęcie zestawu do detalingu TT
20160325_161120.jpg
Jak uzyjesz ten zestaw ,napisz jak wyszło.
Na chwilę obecną użyłem żelu do skóry i muszę powiedzieć że rewelka ! Fotele stały się jakby miekkie takie miłe w dotyku. Dodatkowo wydaje mi się że stały jak by bardziej napięte i wygładziło je. Reszty nie testowałem bo w kwietniu szykuje się ogólny serwis auta i montaż wszystkich gratów z racji tego kosmetykę zostawiam jako wisienka na torcie Poza tym auto nadal w garażu a że zakupiłem przednie fotele z wersji 2005 chciałem zadbać o nie od razu.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
No i nadszedł czas ściągnięcia besti do swojego garażu, proszę nie śmiać się z dywanów to jest dla mnie jak siedzę pod autem
Na chwilę obecną wiele nie zrobiłem mimo pełnej szafy gratów. Wpadła krata z r32, odświeżyłem plastiki pod maską, no i zrobiłem sobie takie napisy Wykonane z filcu w pełnym 3d haha. Poza tym wpadła nowa k03s, nowe świece, pomalowanie przepustnicy farba vht, wymieniono kilka przewodów na silikonowe czerwone. Po wymianie wszystkich płynów dodam lepsze zdjęcia no i pełno kurzu pod machą a wstyd
20160407_161133.jpg
20160403_121912.jpg
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 07-04-2016 o 16:31
Z jakiego materiału zrobiłeś te dywany, bo wiesz że czasem lubi zrobić się gorąco pod maską? a nie daj Boże w przypadku pożaru dostarczasz pokarmu dla ognia.
Znowu TT znowu Cabriolet
A co ze stara k03s ?
Jeśli chodzi o "wygluszenie" maski to filc. Zapalniczką probowałem spalić małe kawałki to palić się nke pali tylko tak jak by topi-kurczy. A jeśli pytasz o ten na ziemi nie wiem z czego to
Stara idzie na sprzedaż, na razie jest chętna jedna osoba jak nie łyknie jej to dam na forumową giełde. Turbo było z rok w aucie i przejechane na niej z 7tys. Przebieg pierwotny nie wiem jaki był dlatego też wymieniłem na taką z wiadomym przebiegiem.
Ciąg dalszy co uległo zmianie wewnątrz
- Przeniesienie wskaźnika turbo na środek plus woltomierz dodany
- "Nowa" kierownica
- Fotele przód z tt 2005 zdecydowałem się na zmianę z racji że są w "idealnym" stanie
- Pierścień pod mieszkiem
20160416_114817.jpg
Jeśli chodzi o zewnątrz to tylko detaling z racji braku czasu.
20160416_114649.jpg
20160416_114707.jpg
No wreszcie koniec zmian i serwisowania auTTka. Oleje, filtry, przeczyszczona przepustnica silnik (liquid) odnowiony dekiel, łapy rury z 225, owiniecie TiPa i parę innych kosmetycznych zmian. Na chwilę obecną więcej zmian pod maską nie będzie do czasu aż zdecyduję się na montaż gt28. Trochę nad tym myślałem i najprawdopodobniej turbo pójdzie na sprzedaż bo bardziej zależy mi na stanie technicznym jak i wizualnym niż mocą. No i kilka fotek jak zwykle Oczywiście pozdrowienia dla Klubowiczów !
20160515_174050(1).jpg
20160515_174103.jpg
20160515_174146.jpg
Pod maską prezentuje się wzorowo tylko ten filc mi nie pasuje, ale to Tobie ma się podobać.
Ps. byłem nawet ostatnio w Węgierskiej Górce, ale jakoś mi się Twoja TT nie rzuciła w oczy
Ostatnio edytowane przez kaba ; 16-05-2016 o 20:23
Teraz dopiero przeczytałem oooo to fajnie jak bym wiedział ugościł bym Z moja tt jest taki problem że jeździ raz w miesiącu autto zabawka używane jak już jest lato i na dodatek ładnie Na codzień użytkuje a2 i to jest moje ,,główne,, autko.
Dywany pod maską z tymi napisami to cepelia - reszta super, estetycznie. Bardzo mi się podoba. Ciekawe koła. Hmmmm... sprawdź proszę jeszcze czy faktycznie raz czy ta tkanina faktycznie jest nie palna
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
To jakim materiałem to zastąpić Koledzy ? Ory wygłuszenie było już naprawdę zmęczone, bez tego wygląda słabo
Ok dzięki zainteresuję sie tym !
Nie ma sprawy jak coś to pisz, nasuneła mi się jedna TT która ostatnio widziałem koło huty szarawe cabrio ale teraz patrzę masz inny kolor
Przede wszystkim moje TT to nie cabrio
Ja wracałem z gór i nie byłem samochodem akurat. Dobra wystarczy tego off topu.