Czerwono w środku widzę....w sam raz na walentynki
Czerwono w środku widzę....w sam raz na walentynki
Te Terrere Terrere terererererere …
Coś tam przewidywałem, ale jednak masz rację bo dosyć szybko wszystko się działo
Jutro jadę zobaczyć "postępy prac nad TT" mam nadzieję, że miło mnie chłopaki zaskoczą i że auto wleci do lakiernika w przyszłym tygodniu, bo ja już wytrzymać nie mogę jednym słowem: JEŹDZIŁBYM
w tygodniu przyszła paczka od michala26, w przyszłym tygodniu przyjdzie kolejna. Decyzja padła, że felgi zostają u mnie, więc zestaw już prawie skompletowany. Chcę zamontować stożek AMSOIL od Arturra, tylko nie będzie to pasowało z racji innych średnic. Ktoś coś takiego montował? jaka jest średnica na wyjściu przy puszce filtra powietrza?
Wczoraj z Warszawki przywiozłem kolejną zabaweczkę do TT
Naprawa TT ma się ku końcowi, jutro pasują elementy i w week odbieram
Ktoś montował stożek AMSOIL do mk2?
Hmmm to jaki był sens nie kupowania TTki z RNSem?
To nie byle jakie Rnse bo Zuczkowe
Znowu TT znowu Cabriolet
hahah, powiem Ci że nawet dobrze działa, ale to wpadnięcie w ognisko było kluczowe tak tak jest jakaś pamiątka z R30T, zatem podziękowania dla ŻUCZKA. Karol widzisz człowiek głupieje na starość, ale ważne że w porę się ogarnąłem. Powoli mi brakuje pomysłów co by tu jeszcze zakupić do tego auta...pewnie coś z tyłem się jeszcze zadzieje ale to już później
Matteusz oni tego nie wiedzą ale to radio doda Ci mocy bo pochodzi z mocnego TT
Znowu TT znowu Cabriolet
Taka mała prapremiera auto naprawione, został tylko jeden czujnik do ogarnięcia. Jestem bardziej niż zadowolony, mimo tych mniej przyjemnych przygód z tym autem. Przy zdejmowaniu obudowy lusterka, pękło nam szkło, a dzisiaj wróciłem z 2cm ubytkiem na przedniej szybie (może się to da ogarnąć)...i to nie żart prima apprilisowy. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję, że to koniec takich przykrych niespodzianek...
12910415_934214570007113_1388711034_n.jpg
12935270_934233570005213_538518101_n.jpg
Jakbys nie wiedzial co masz robic z auttem to moxna wydeszek cooler k04 i moce rzedu 360km beda w zasiegu reki. Bo trakcje masz bardzo dobra. Wiem bo jezdzilem tym autem jak bylo jeszcze Madzi
Może i była trakcja przy mocach jakie u Madzi miało, przy 360 już nie będzie tak miło w ośce. Nie bez przyczyny osoby które robiły większe moce w ośkach albo pozamieniały na Q albo sprzedają...
MaTTeusz, a jakieś jaśniejsze zdjęcia auta posiadasz?
PS. Masz błąd w tablicach, moje inicjały to HW, a nie WH
WH bo to po dziadku z Werhmachtu