Jeśli dałbyś radę to może nagraj jakiś filmik. Ciekawe czy dużo się różni dźwięk 1.8T, a chiński 50cc na tych tłumikach
Nie no, podśmiewam się. W wolnej chwili może sam sobie z tego motorka wymontuję i do siebie podłożę z ciekawości Jeśli masz dostępną sensowną kamerę to pokaż nam jak brzmią. Może znajdzie się ktoś kto też będzie zainteresowany taką modyfikacją
Spoko jak dla mnie mogą je wkładać nawet do kos spalinowych Ciesz sie, że masz takiego brata złotą rączke jak Ci się TeTi zapesuje to chociaż wiesz gdzie zaprowadzić do naprawy wracając do tematu okej postaram sie dodać jakiś filmik dodam jeszcze, że tłumiki przedewszystkim spełniają moje oczekiwania najważniejsze, że nie rdzewieją itd
On tam żadna złota rączka. Sam mu muszę wszystko robić... W takim razie czekam na filmik. Wątpię by mi się aż tak nudziło by robić przymiarki tego WM Sporta, ale jeśli tak się stanie to nagram filmik i też wrzucę
Ważne żeby on miał co robić i sie nie nudzić tylko żeby Ci silnika z motorynki nie zamienił
Ty czekasz na filmik. Ja czekam na specyfikacje Twojego wydechu a jeśli z Ciebie taka mądrala podobno akrapovic robi dobre tłumiki hehe ale to podoobno i na zamówienie xd
Pozdrawiam
Mam moto i śmigam na zloty. Co jak co, ale Akrapović robi konkret robotę. Nie dość, że design super to dźwięk iście niesamowity
Też mam przy cbr 1000 rr megafon robi robote
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Przyszedł czas opisać swoją kabarene ponownie
Dzisiaj miałem trochę wolnego czasu więc żeby nie siedzieć bezczynnie poprawiłem jej pare detali a mianowicie , spolerowałem jej felgi pastą mag i szczotką filcową, dołożyłem dystanse z tyłu dorzuciłem po 1 cm aluminiowego H&R żeby nie przesadzać felga ładnie dosyć estetycznie wystaje , przy adapterach czułem delikatny niedosyt teraz łącznie 3,3 cm ET felgi 35 z tego co pamiętam zmieniłem oponki z tyłu, wymieniłem olej w silniku wraz z filtrem, obniżyłem o jakieś 3 cm
Ostatnio będąc na zakupach komuś bardzo spodobał się mój emblemat quattro wyrwał prawie z całym grilem czasami zastanawiam sie czemu ludzie zachowują sie jak z kosmosu, mniejsza z tym pod maską delikatnie się zmieniło wpadł mi w łapki TIP z Forga długo poszukiwany wraz z OCT D1speca całe szczęście nie jest pusty ma jakąś ściankę grodziową . W planach jeszcze filtr powietrza pipercross bądź ITG poprzedni właściciel włożył taki stożek jak widnieje na zdjęciu, wymieniłem też cewki na Beru nowe komplet wraz ze świecami , przepływomierz od Pawła i zrobiłem małą korektę lakieru
W planach tak jak wspomniałem nowy filtr powietrza , olej w skrzyni , olej w dyfrze , prawy sworzeń , gumki stabilizatora , nowe gumy na przód .
Mała sesja :
A tu pare fotek jak wyglądał przebieg modyfikacji autka , wyglądało trochę nie pozornie ale miałem wizje i widziałem w auttku potencjał. Tym bardziej, że to mój drugi egzemplarz tego modelu . Tetka była zakupiona w lipcu tamtego roku podkreślę, ze rownież od klubowicza z okolic bądź z centrum Warszawy
Jestem bardzo zadowolony z autka mimo małych problemów technicznych no ale ma już 15 latek także przymykam na to oko
Ostatnio edytowane przez Wójto.WRA ; 06-05-2016 o 22:06
Gratki auTTka Bardzo ładnie się prezentuje
Wójto.WRA, a powiedz mi, co Ty masz za zderzak przedni? Powiem szczerze, że bardzo mi się podoba, dodaje lekkiego pazura przedniej części auta
Kolega kris kiedyś wrzucił linka:
http://www.thettshop.com/exterior.as...product=701203
Jak kupiłem autko to już taki był tylko do malowania bo był delikatnie popękany . Dokładka jakaś ale bardzo mi sie podoba
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Wkrótce okleina RR Customs !!!!
Ostatnio edytowane przez Wójto.WRA ; 15-07-2016 o 19:33
i jak z tym filmikiem dzwięku wydechu? Super Ci wyszlo wszystko wizualnie
https://mobile.facebook.com/photo.ph...9678&source=48
Wizualnie początek wydech brzmi niby tak dp w drodze
Nie mozna otworzyć linku