Gratuluję zakupu, wrzucaj zdjęcia
Gratuluję zakupu, wrzucaj zdjęcia
Gratulacje
A więc po półtora roku szukania, w końcu doczekałem się upragnionej TT i jak narazie jestem z niej bardzo zadowolony Wybaczcie słabą jakość zdjęć, ale robione na szybko, wkrótce dodam lepsze i bardziej szczegółowe
Wybaczcie, że taka brudna, ale pogoda nie wybiera Niedługo czeka ją mycie
Ostatnio edytowane przez MoooSQ ; 23-02-2016 o 23:14
Kolego - sprysku sobie dolej, sciągnij naklejke "Michael Schumac" i ciesz się jazdą
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Na srebrnym brudu nie widać, więc można jej nie myć
A tak poważnie to bardzo ładna sztuka, lać paliwo i drzeć asfalt !!
Jeszcze raz gratuluję zakupu !!
Możesz te zdjęcia tak wstawić aby automatycznie załadowały się po wejściu na stronie ??
Są ograniczenia na każdego usera, co do ilości wszystkich załączonych zdjęć na forum
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Kolega dodał zdjecia przez serwer zewnętrzny, więc wystarczy pobrać odpowiedni kod zdjęcia- na fora dyskusyjne i go wkleić tutaj [IMG][/IMG], wtedy będą się ładowały z automatu.
A jak nie potrafisz to dodaj przed skopiowanym linkiem [IMG] a, zaraz za [/IMG]
Dzięki za informacje MaTTeusz, postaram się to poprawić
fotki się nie wyświetlają
Dodaję ponownie
Gratuluje zakupu. Bardzo ładna sztuka. Przyjemnego użytkowania i bezawaryjnego życzę
Achhh ten srebrny... Okleilem swój na inny ale czasem za tym srebrnym tęsknię
Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
Auto całkiem ok. Jeśli planujesz jakieś zmiany zacznij od felg - te, no delikatnie sprawę ujmując pasują jedynie na zimowki. Jest u mnie w mieście TT na takich kołach, mijam je zaparkowane praktycznie do drugi dzień, widuje też w ruchu i widzę, że na tych kołach auto traci dużo na uroku. Życzę bezawaryjnego i przyjemnego użytkowania
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Kwinot - baaardzo dobra sugestia - też uważam, że te koła nie pasują do TT... wiosna za pasem, masz już rns-e, teraz kolej na koła!
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.