Piękne felgi
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
trafiło się ślepej kurze ziarno
_kris a może szary (myszowaty) tylko wtedy będę miał dylemat na jaki kolor zaciski
http://i53.tinypic.com/2n87w4h.jpg
Asa ar1 super wytrzymałe felgi ja mam identyczne tylko 20cali w swojej teti . Felgi pancerne tyle dołów, dziur i fele proste . Ja mam czarne wnętrza i polerowane ranty . Robią robote na aucie
Wójto.WRA mógłbyś zrobić zdjęcia z bliska felgi, te środki malowałeś czy już tak były
_kris podjadę do zakładu co malują proszkowo, zobaczymy co powiedzą na moje pomysły , jeżeli będą cmokać albo wypalą z kosmiczną ceną to trzeba będzie kupić ze 3 sety bazy i matejkować
Ostatnio edytowane przez omerta ; 26-02-2016 o 06:13
dobrze wygląda , domyślam się ze najpierw się poleruje a potem obkleja i maluje...?
zastanawiam się czy nie zrobić podobnie jak u ciebie, ale ramiona zostawić w chromie (są w bdb stanie), środki malnąć jak u Ciebie a ranty w polere
Powitać
Jak widać od paru miesięcy cisza. Do tej pory przy aucie mało się działo, parę pierdół porobionych, nic szczególnego
- zagościły już chyba na dobre ASA ar1, przód 8' (225/40/1 tył 9' (245/35/1 - wszystkie opony hankook ventus s1 evo + dystanse przód/tył po 15mm + nowe śruby
- dokładka cupra
- naprawa przełącznika lusterek
- regeneracja zacisków hamulcowych + przetoczenie przednich tarcz
- plaster miodu + klocki ferodo + wąż wodny - dzięki michal26
- polerka tylnych lamp
- wosk collinite no.476s
sądzę że jeszcze w tym roku wpadnie przelot na rezonatorze i tłumiku Magnaflow (niestety nie zdążyłem z tym na zlot)
Ostatnio edytowane przez omerta ; 29-09-2016 o 07:39
Ładnie, ładnie.
A spojler wpadnie?
Widzę, że auto przygotowane do wyjazdu
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
czy mi się wydaje czy zadek wyżej niż przód ?
Ten tyłeczek bez spojlera jednak jest zbyt "obły", przypomina mi a6c5 w sedanie :/
Cześć omerta i co zrobiłeś z felgami ? Sama polerka?