Świetnie to wygląda
Ps. Ile waży Twoje TT ?
Świetnie to wygląda
Ps. Ile waży Twoje TT ?
Specjalnie dla Ciebie asikson z profi kamery hero go pro najwyższy model. 0-250. Na tym filmie Panowie setka jest w 3.8 jak w mordę.
https://m.youtube.com/watch?v=8nbpi_jcPOA
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Nie mam pojęcia nie ważyłem. Ale jego waga to pełna seria do spr w necie. Ale przy okazji zwaze.
Teraz jest mniej niż 4s.
Only R.C.
Znowu TT znowu Cabriolet
Zuczek dasz mu radę????
Pewnie nie
Znowu TT znowu Cabriolet
526 vs 368
Super !!! Świetny wynik i to przy tak "niskiej" mocy brawo .
A więc Asikson dasz radę Kowbojowi?
A mogę a czemu nie.Różnica nie wielka
Dzieki za filmik, ladnie leci, tez cos nagram w weekend to podesle tylko musze pomyslec jak umocowac kamere bo to jest najwiekszy 'problem'.
nawet jak ja wygram(albo ty) to roznice będa i tak niewielkie ze w zyciu codziennym nie do odczucia. Na pewno ja mam inna charakterystyke i przebieg samego momentu. u Ciebie jest wieksze pierdolnięcie na wejscie, u mnie bardziej łagodnie ale i bardziej łagodnie i liniowo opada niuton. Ale co tam kreski, kreski nie jadą tylko samochód tak wiec chetnie wystartował bym z Tobą , bo tym autem to w sumie z nikim jeszcze nie letałem na tym setupie poza scirroco R i focusem ST.
Zuczek - oczywiscie ze u Ciebie czas 0-200 zdecydowanie bardziej wchodzi w gre no i procedura tez i jej ustawienie duzo daje ale to juz Wiesz. na jedynce i dwójce strzelam w ciemno ze roznice będą znikome ale jak wepnie Ci trójke to juz odlecisz nam jak z procy
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!