Może górka była faktycznie z tą 3.8 to trochę poplynales bo to czasy zarezerwowane dla 500+
Może górka była faktycznie z tą 3.8 to trochę poplynales bo to czasy zarezerwowane dla 500+
Znowu TT znowu Cabriolet
https://m.youtube.com/results?q=audi...%20kowboj&sm=1
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
https://m.youtube.com/results?q=audi%20tts%20kowboj&sm=1
No idzie skubana nie klamal
Będzie gdzieś 4.2 gratki
Jak dla mnie to idzie jak zle wiadomo nie jest to jedyne szybkie auto na forum i niektore ida lepiej w przedziale 100-200 ale bicie sie miedzy soba o "zero przecinek dwie dziesiate sekundy" jak dla mnie to bezcelowe. Wiatr w szybe, gorsza nawiezchnia, lipna waha i te dziesiatki po przecinku nie maja juz znaczenia. Tak czy inaczej gratki osiagniecia zamierzonego celu.
Przydałby się RaceLogic, wtedy byś miał czarno na białym - wypożycz - w wawie 60zł/dobę
no - ale idzie... no idzie...
Kurcze, widzę że na wiosne chyba i pójdę w Stage 1, jak już przetrzesz wszystkie szlaki...
Znowu TT znowu Cabriolet
ja 3,8 nie zrobie a mam wiekszą sprezarke wieksza moc i wiekszy niuton, niestety u mnie juz na pierwszy rzut oka widać dłuższą skrzynie i daje sie ona we znaki. po drugie maa auto cięższe od twojego o jakies 80kg, po 3cie 0-100 dokręca mi na dwójce a po 4te chetnie bym sie zmierzył od 0-250 jak by to szło. Od piatku do niedzieli jestem w Wawie, jak bys był w okolicy moze to zapraszam na killa
ja u siebie osobiscie nie mierzyłem jeszcze czasów RL a tez mnie ciekawi jaki wynik wyjdzie. Pozdrawiam.
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Dawaj na początku do Pawła na wydech. Mi seria z samym wydechem wyplula juz 313 kucy. Także warto. A dziś mały kill z subaru sti. Trzymajcie kciuki
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Wrzucę filmik od 0-250. A na killa bardzo chętnie tylko w innym terminie
Gto by Rogal zapowiada się ciekawie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Jak ugrasz to 10hp max więc nawet nie poczujesz, szkoda że Wysoczan jest tak daleko bo on też ma mocne 2.0tfsi więc mógł by stanąć z wygranym, może na wiosnę zorganizujemy jakiś spocik mocnych tt bo mamy na forum mocna stajnie, S2 czeka
Znowu TT znowu Cabriolet
Jestem jak najbardziej za. Jak się już naciesze modami to mam parę pomysłów do realizacji. GTO podpowiedział co nie co i on to będzie prowadził. Na laurach nie spoczne. W żyłach VPR płynie wiec nie ma wyjścia. Może spocik w Ułężu. Start sezonu organizują. Wiele atrakcji w tym Ćwiartka dla każdego. Może być ciekawie. Co Ty na to????
Zmień turbo i wtedy możesz modzic bo na tym to juz sztuka dla sztuki, cwiartka jest chyba na Bemowie otwarcie sezonu więc moze tu, nie wiem jaki jest stan nawierzchni w Ulezu ale Bemowo na pewno ok. Ale jestem elastyczny więc czas pokaże.
Znowu TT znowu Cabriolet