jako, że jestem najwolniejszy to mam film od tyłu
jako, że jestem najwolniejszy to mam film od tyłu
Audi Żuczka to dopiero masakrator. Odjechał w mgnieniu oka. Jestem pod wrażeniem i gratuluję udanego projektu auta.
Każdy chwali ten GTR nawet FROG a tu baty
Ostatnio edytowane przez matimati ; 16-02-2016 o 18:11
Bo to dobre i szybkie auta, dla tego fajnie jest takiego Gtra sobie stłuc czasem
Znowu TT znowu Cabriolet
Ale Zuczek ale nie każdy może stluc tak jak ty Gtra.
tak się składa ze to ja siedziałem za sterami tego GTRa jeśli chodzi o TEN kill. Z mojej perspektywy, a wlasciwie z perspektywy kamery pasażera wyglądało to tak:
https://www.youtube.com/watch?v=gdu5eXTqWlM (Przewinąć do 3:16)
Na pewno na starcie zamuliłem bo Żuczek szybciej wdepnął ale niewiele(max 1s) a odjechał sporo.
imo GTR to bardzo fajny woz i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie i ma coś czego nie ma żadna TTka , tak samo TT ma to czego nie ma GTR ,chociażby wykonanie wnętrza, materiały i sam ogólny wygląd auta w środku
Szerokosci.
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Myślisz że dał byś rade?
Miarodajny czy nie mało istotne, są ludzie którym ciężko dogodzić i pewnie po 20 ustawkach jak któryś bym w końcu przegrał to pewnie był by najbardziej miarodajny, więc owszem wyścigi będą, ale z mocniejszymi GTR, bo na seryjne szkoda mi paliwa i osprzętu który za każdym takim wyścigiem trzeba obciążać w 100% więc lepiej zostawić na inne okazje
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Czyli reakcja na gaz u mnie prawidłowa wciskasz i jedziesz, tam na pierwszym filmiku był inny kierowca, mam nadzieje że on też nie zamulił, bo zaraz wyjdzie że wyścig nie ważny, bo coś tam coś tam
Znowu TT znowu Cabriolet
No dokładnie, teoretycznie to oba twoje projekty są szybsze, więc już możemy uznać moją porażkę
Znowu TT znowu Cabriolet
Zupelnie nie chodzilo mi o deprecjonowanie Twojego samochodu a widze, ze bardzo jestes czuly na tym punkcie. Zupelnie tez nie chodzi o powtarzanje "wyscigow z kreski" az druga strona wygra ten jeden raz bo to glupota... Chodzi o to, ze taka sekunda zawahania i pompowania turbo to przepasc. Chyba jestes tego swiadomy?
Wiem, ze "winning is winning" wiec tak czy siak to gratulacje...
Myślę że potyczki wygrane z taka przewagą aby nie trzeba było negować i doszukiwać się drugiego dna i o to mi chodziło niezależnie co kto pomyśli. Idzie nowy sezon a przede mną nowe wyzwania zapewne będą wygrane jak i porażki bo bez porażek nie bylo by wygranych.
Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka
Znowu TT znowu Cabriolet
Można próbować wiele raz a i tak za każdym razem Marcin wciągnie tego GTR-a. Zaryzykowałbym powiedzenie, że nawet jak Marcin da mu 1 sekundę fory na starcie.
Z filmiku asiksona widać jak Żuczkowa TTka wystrzeliła lepiej niż z procy Fajnie się bawicie w tej Warszawie