Maehix, ramiona wycieraczek nie podejda, to anglik wiec lustrzane odbicie Twoich
Maehix, ramiona wycieraczek nie podejda, to anglik wiec lustrzane odbicie Twoich
Zarezerwował bym prawą i lewą osłonę pasa przedniego, jeżeli oczywiście jeszcze są
Panowie, panowie. Jeśli chodzi o plastikową osłonę pasa byłem pierwszy :P Zobaczcie post na poprzedniej stronie
Kurde, nie pomyślałem że to anglik xD Dzięki AcidTT
A no faktycznie Jak wychodziłem z domu to miałem zarezerwować, ale spieszyłem się i stwierdziłem że przecież ten element to wszyscy mają i pewnie nikt się o niego bić nie będzie ;p
Lusterka zewnętrzne podejdą. Przekładałem do siebie prawe lusterko z anglika aby mieć lewe i prawe szkło asferyczne ponieważ więcej w takim widać
Szkoda że zegary w milach...
A motor zostawiasz na stałe u siebie?
Paweł pisał że silnik i wszystko do swapa zostawia dla siebie
Edit:
Dokładam do poprzedniej listy
Lampki do podświetlenia rejestracji posiadasz ?? Jak tak to w jakim stanie ??
Ostatnio edytowane przez maehix ; 16-02-2016 o 13:27
kit przeniesienia aku na tył zostaje u mnie bo pewnie sam z niego skorzystam, tak samo jak licznika na razie nie sprzedaje bo jest niezbędny do odpalania auta Jest w milach ale poza tym wszystko działa i nawet FIS (zeby był w km bo bym przeniósł do swojej bo przecież ,mój teraz nadaje sie do kompleksowej naprawy gdyż przestał działać...)
generalnie platików żadnych jeszcze nie sprzedałem :P
No to W takim razie osłona pasa przedniego, tunel środkowy, ucho holownicze i ramiona wycieraczek. Ile za wszystko ?
Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Jaka cena za rozpórkę góra dół?