Fajny opis, niebieskie sa najladniejsze!!
Fajny opis, niebieskie sa najladniejsze!!
Świetny opis, ze swojego doświadczenia mogę napisać ze takie doprowadzanie TT do perfekcji to duża strata pieniędzy i czasu, chyba nic nowego, ale warto wspomnieć i docenić starania właścicieli ostatnio brakuje mi na forum takich podsumowań
Super opis, miło się to ogląda. Sympatycznie prezentuje się Twoja TT.
Ja również na wyjazdy wybieram się zawsze auTTkiem więc przelot roczny u mnie to +28 000 km to niestety norma - wynik uważam za bardzo duży, biorąc pod uwagę fakt, że to forum TT a nie Passata czy Golfa.
Też uważam jak ktoś wyżej napisał, że takie doprowadzanie auta do stanu bdb. i bieżące serwisowanie jest kosztowne. Im więcej jeździsz tym trudniej o taki stan, cóż, eksploatacja :<
Szkoda obtarcia, wiem jak to boli.
Tak patrząc to sam zakup samochodu jest stratą (a nie inwestycją jak niektórzy przekonują). Po co zatem kupujemy auta i jeszcze takie niepraktyczne? A no właśnie dlatego-wygoda, poczucie estetyki, potrzeba obcowania z czymś luksusowym etc.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Świetna aktualizacja i relacja fotograficzna.
Życzę bezawaryjności i czekam na kolejne relacje z zapowiadanych modyfikacji
Jeśli chodzi o wydawanie/ marnowanie pieniędzy to wszystko jest OK dopóki sprawia nam to przyjemność i frajdę
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Fajny opis i zdjęcia
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za miłe słowa Cieszę się, że się podoba chociaż do stanu bdb jeszcze długa droga, a co to mówić o perfekcji
Odnośnie wrzucania kasy w auto to Excel i rachunki pokazują, że na ten moment najwięcej pieniędzy poszło na paliwo.
Zresztą utrzymanie samochodu, nieważne jakiego, kosztuje i to raczej nie podlega dyskusji. Póki mam, to jeżdżę, tankuję i dbam
Muszę sprostować. TT jest w sumie mojej kobiety, a ja tutaj tylko sprzątam
TTką od momentu zakupu zrobiliśmy ponad 20 tys km. Przebieg zapewne byłby większy gdyby nie to, że czasem dosiadam jakieś inne auto.
Chciałbym żeby coś ruszyło w tej sprawie, ale ostatnio jakoś wszystko pod górkę ... Jakby nie było nie odpuszczę Głód mocy jest silny.
Wiesz już gdzie będziesz naprawiał auto?