O szkoda że nie spotkaliśmy się też bylem podmapowac to i owo pewnie byłeś w p południe.
O szkoda że nie spotkaliśmy się też bylem podmapowac to i owo pewnie byłeś w p południe.
Znowu TT znowu Cabriolet
Teraz na Ciebie kolej. Rób na początek wydech.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
No wielka szkoda w końcu bym zobaczył to słynne TT . W moim akcja zaczęła się o 10 a skończyli kolo 15.30. Kazał zmniejszyć szczelinę w świecach na 0.7 0.8 wymienić termostat i szklankę na pompie wysokiego cisnienia. Mam pojechać na poprawkę ale już to zrobię na 100 oktanach.
A ten po.
PS. Jak można zwiększyć pojemność skrzynki. Załączam 2 foty i nie ma miejsca.
Ile Ci kucy i nitkow wyszło po remapie? ???
Jutro wymieniam termostat, szklankę przy pompie wysokiego cisnienia i do poprawki.
Ostatnio edytowane przez KOWBOJ ; 14-02-2016 o 07:15
Nosz... skąd wy bierzecie te części? Ja czekałem na tył lampy 10dni, na termostat 2 tygodnie
Ja podobnie,ale jak kupowałem evap /filtr węglowy/to czekałem 2 tygodnie
Na sprężyny dociskajace klocki z blaszka z logiem tts czekałem b.dlugo ponad tydzień
Ale wam powiem cieszę sie że serwis istnieje bo parę
razy uratował mi auto.
Ostatnio edytowane przez KOWBOJ ; 16-02-2016 o 22:20
Ja tez jestem zwolennikiem oryginału,ale kilka razy się sparzyłem.
Czasem nie ma wyjścia tylko serwis zostaje. Np. Szklanka pompy wysokiego ciśnienia czyli popychacz tylko serwis. Cześć wielkości naparstka 170 zł hehehehhe
gratki nowych koni w stadzie. Bardzo chętnie widziałbym ustawkę tego TTS z autem Asiksona. Dwie stajnie GTO vs Rperformance....
Dzięki. Twój udział w tym też jest niemały. Czemu nie może być jestem za. Czeka mnie jeszcze remap. Poprawki porobione i na remap. Dziś mierzyłem czasy setka ok. 3,8 - 4 sek. 100-200 8,5 s. Jak obrobie film wrzucę linka do yotuba. A jutro wieczorem ustawka z subaru sti. Pestka hehehh
Czym to mierzyles? Bo jest mocno optymistycznie. Wychodzi na to ze przyspieszasz prawie tak samo jak zuczka auto ktore ma 160km wiecej i ponad 130nm. Moja tt na setupie 445km i 500nm robila troche gorsze czasy. Realnie takie auta robia druga setke jakos 2s wolnej dlatego jakoś tak troche nie chce mi sie wierzyc w 8.5 s.....
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 18-02-2016 o 02:46