Wygląda na podpicowaną pod sprzedaż, ja bym zalecał ostrożność i głęboką weryfikację. Z Francji raczej dobre strzały się ściąga.
Wygląda na podpicowaną pod sprzedaż, ja bym zalecał ostrożność i głęboką weryfikację. Z Francji raczej dobre strzały się ściąga.
Maska niezamknięta z powodu awarii dźwigni , auto praktycznie bezwypadkowe, udokumentowany niski przebieg ... klasyka Mirka handlarza
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Autko zjechało z drogi pewnie. Ciekawe w jakim stanie zawieszenie jest. Wydechu nie widać
W tą maskę jeszcze byłbym w stanie uwierzyć, tam się może wypiąć ten zamek. Ale gdzie jest wydech tak jak napisał ICE, oto jest pytanie :O
Witajcie !
Przymierzam się do zakupu TT. Rozważam ściągnięcie auta z usa ("uszkodzone"). Powód jasny - studencki portfel.
Czy warto się takimi zainteresować ? Na forum udało mi się znaleźć tylko opinie jednej osoby, która zakupiła TT zza wielkiej wody. Czy faktycznie różnica w cenie jest na tyle duża, że warto zawracać sobie głowę ?
Pozdrawiam Ernest
Hej
O jakim budzecie mowimy-realnym?
Wez pod uwage roznice kursowe ...
Realnie 40 tysięcy.
Kupisz w całości w Polsce, bez kombinacji ze sprowadzaniem, tym bardziej uderzonej...
Tak, ale będzie to pewnie 2006 w manualu.
Pytanie jest takie czy za 40 tys. uda mi się zrobić TT z usa (2008 rok ->) i koniecznie automat.
A sprawdzales ceny w us? Ja uwazam ze nie. W pl kupisz za te kase automat i przy odrobinie szczescia 4x4
Okolo 2007
Śledzę aukcje na Copart i IAAI i średnio TT po dzwonach schodzą po 3000 $. Czyli z opłatami, transportem itp. jest to około 25 tys. zł, pozostaje kwestia naprawy.
http://allegro.pl/oryginal-audi-tts-...955279733.html
Co myślicie? Czy taki ideał?
Skoro budżet jest 40k zł to rozumiem, że ma wystarczyć na uszkodzone Quattro w DSG bo na całe 2008+ to nie wystarczy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
http://otomoto.pl/oferta/audi-tt-aud...-ID6ybSzl.html
Ktoś, coś? Wiem, że auto się przewinęło, ale nikt nie napisał nic konkretnego. Wisi już trochę, pewnie większość odstrasza przebieg (mnie nie), albo może jest coś nie tak.. Ktoś oglądał?
Przy okazji - wie ktoś jaki jest koszt dołożenia tych elementów z aluminium/stali nierdzewniej, których tutaj brakuje? Chodzi z tego co wiem o pedały + podstopnicę, rączki w drzwiach, płytka na konsoli środkowej i pasek na schowku. Czy też jeszcze obwódka na kierownicy? Czy trzeba wymieniać cały boczek drzwi żeby tą rączkę wymienić?
Ostatnio edytowane przez xXXx ; 31-01-2016 o 14:23