hubi_pl to takie coś z takim czymś
mało zrozumiale się wyraziłem, jeżeli na tylnej kanapie noworodek ma być przewożony to fotelik tyłem do jazdy albo gondola
może to pomorze o co mi kaman
http://fotelik.info/pl/art/gondola_c...hodowy,17.html
hubi_pl to takie coś z takim czymś
mało zrozumiale się wyraziłem, jeżeli na tylnej kanapie noworodek ma być przewożony to fotelik tyłem do jazdy albo gondola
może to pomorze o co mi kaman
http://fotelik.info/pl/art/gondola_c...hodowy,17.html
hehe napewno niektórym pomoże...znam serwis, nawet mnie tam znajdziesz ale przeczytaj dokładnie artykuł...
Czytałem, jedni wybierają gondolę niestety ze względów finansowych (bo odczepię od wózka i po kłopocie, a fotelik to dodatkowy koszt od którego i tak pewnie nie uciekną) ale i też medycznych wskazań
Ostatnio edytowane przez omerta ; 01-12-2015 o 12:06
omerta Ci którzy potrzebują gondolę przystosowaną do instalowania w samochodzie to jest promil, tych którzy montują zwykłą gondolę nie znam i nie spotkałem się z takimi przypadkami a siedzę w tym od 6 lat. Reasumując, żeby tu nie śmiecić - w aucie używamy fotelika a nie gondoli.
Do dalszych dyskusji nt fotelików zapraszam tutaj:
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...hlight=fotelik
Z jednym dzieckiem w każdej TT sobie poradzicie (MK1, MK2, MK3) Nie mówię, że będzie wygodnie ale od biedy da radę i tak z młodym potrafiłem TTką pojechac do Berlina i z powrotem. Natomiast już przy dwójce dzieci jest problem taki, że ja już niestety odpuściłem TT.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
W kwestii bezpieczeństwa przewożenia dzieci i fotelików samochodowych nie znajdziesz lepszego specjalistę od Huberta Jak chcesz uzyskać rzetelną informację skontaktuj się z nim na pw, polecam
I don't have dreams, I have goals.
Na pewno skorzystam
hehehe - na razie się jeszcze nie rozmnażam, tak więc uznaję, że jak by "co", to da się dziecko przewieźć Pozostaje mieć nadzieję, że nie będą to bliźniaki
A co z takimi mega wkurzającymi drobnymi sprawami? Np. ja mam tak w 508, że ZAWSZE jak otworzę bagażnik, a jest chociaż odrobinę mokry, to leje się mi z klapy bagażnika za kołnierz i do bagażnika. Irytujące, ale nie aż tak, jak wlewająca się woda do kabiny podczas jazdy w czasie deszczu przy nawet minimalnie otwartym oknie.
Nie iwem jak to ogarneli w mk3 ale w mk2 leje sie woda spod spojlera do bagaznika, dlatego jak pada albo padało to powoli klape trzeba otwierac.
W mk2 do spoilera podłączone są dwa gumowe węże które odbierają wodę i odprowadzają ją specjalnymi do tego kanałami, mowa o spoilerze elektrycznym, w mk3 pewnie jest tak samo, więc nie ma takiego problemu.
Znowu TT znowu Cabriolet
No ale kiepsko tę wode odbierają, bo kazdy wie że jak sie otwiera klapę po deszczu to rzeba powoli zeby woda wyciekła na boki a nie do środka, zwłaszcza że po lewej stronie jest wzmacniacz audio :/
U mnie w roadster problemu nie było, ale to pewnie przez mniejszą klapę.
Znowu TT znowu Cabriolet
Potwierdzam słowa hubiego co do bagażnika w mk2.
Z podobnych rzeczy: przy otwieraniu drzwi może spaść parę kropli (z uszczelki nad drzwiami) na fotel. Oczywiście na tyle mało że nawet tego się nie poczuje Może w mk3 jest to inaczej rozwiązane.
Wysłane z Xiaomi Mi4
Ostatnio edytowane przez squirrelkuss ; 02-12-2015 o 03:40
Ale to nie jest standard w TT tak więc jest problem
Znowu TT znowu Cabriolet