Pozdrawiam niebieskie MK1 na skrzyżowaniu chyba Świętej Teresy - Alei Włókniarzy w Łodzi; tori95, czy to Ty?
Pozdrawiam niebieskie MK1 na skrzyżowaniu chyba Świętej Teresy - Alei Włókniarzy w Łodzi; tori95, czy to Ty?
Ostatnio nie latam wlkoniarzy więc niestety nie.
Za to na parkingu wydziału zarządzania coraz więcej TT. Dzisiaj widziana szara jednorurka na tablicach EBE. No i standardowo już widywana codziennie srebrna.Mam zdjęcie ale nie wiem jak wrzucić przez telefon
Dzisiaj chwilę przed 16 pod Lewiatanem w Szczytnie, niebieska jednorurka
Dzisiaj może przed półgodziny widziana srebrna mk2 rej. PK, w Poznaniu na ulicy Warszawskiej, niestety nie zdążyłem zrobić zdj, zbyt szybko zapaliło się zielone światło
Pozdrawiam
Dzisiaj przed 17 widziane białe mk2 na ul. Krzenienickiej. Rejestracja E0 TTS
Kolega Meszrum w niebieskiej TTS mk3 widziany na zachodniej przy manufakturze ok godz. 8.00 Pozdrawiam
Ziembolowa TT widziana dzisiaj na Wschodniej przy Narutowicza na poboczu. Kolega jeszcze smiga swoim cackiem czy to nowy wlasciciel? Pozdrawiam
Śmiga śmiga
23.11.2015r. Srebrna MK1 cabrio z czarnym dachem jadąca przez ryki w stronę Warszawy. Oraz któregoś dnia również Listopad, dziewczynę kierującą czarną MK1 w Rykach jadącą od strony rąda, skręcającą w ul: Karola Wojtyły Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez malinowski ; 24-11-2015 o 23:53
10 minut temu na grunwaldzkim srebrna mk1, a teraz w tym samym miejscu szara mk3 Wrocław
:-O kadr jak z kroniki kryminalnej po przepuszczeniu foto przez wszystkoświetniepotrafiące komputery
Teraz w Al. Jerozolimskich w okolicy centrum srebrne cabrio WA.... jednorurka.
Pozdrawiam