Per-der
ZUCZEK
bzykss
Emilio
marini
Blerx
wiewioraandrzej
squirrelkuss
DarioZ
Co to za różnica, to tylko jeden głos!!
To jest tylko zabawa, nikt po tym głosowaniu nie będzie ustaw wprowadzał Ale masz rację, głosowanie na siebie śmierdzi minioną epoką
Blerx, nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale po zmianie serwerów zmniejszyły się fotki.
ej, no chyba nie ma takich forumowiczów co głosują na siebie...
Przecież to w sumie bardzo logiczne!
Dodatkowo muszę napisać, że ja jestem bardzo mile zaskoczony rozkładem głosów
Jest bardzo dużo zdjęć, którę są mega!
TTaka sytuacja
A mi i tak brakuje TTs w kolorze misanorot perleffekt, lub czarnym, z wnętrzem czarno-czerwonym Audi exclusive, w jakieś dobrej scenerii...
Zawsze marzyłem o białej TTS i na taką oddałem swój głos Sorry żuczek. Jak będzie konkurs na roadstery zagłosuję na Twój
Co do głosowania na samego siebie to w wolnym i demokratycznym kraju każdy ma takie prawo. Jeśli uważa, że jego TT jest najładniejsza to oddaje głos na swoją TT. Politycy też oddają głosy sami na siebie
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 12-11-2015 o 20:52
I don't have dreams, I have goals.
Dla mnie marini pokazał się z najlepszej strony i najlepszej odsłonie jesiennej (oczywiście poza nami ) i to na niego oddaje swój głos
Jest mi bardzo miło i dziękuję za głos. TT-ka zasłużyła na nagrodę i będzie ją trzeba odpalić w weekend Ech gdyby wiedział wcześniej to ...... a tak na serio to ciężko było mi się zdecydować! Wszystkim gratuluję świetnych fotek i pasji do motoryzacji oraz fotografii
Pozdrawiam
Tak, delikatnie się przeskalowały do defaultu 1280 (:
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Naprawdę nie widzę takich rzeczy w tym topicu (: Wiem, że jak zakładałem temat z głosowaniem to tam była opcja czy głosy mają być jawne. Wybrałem, że nie. Pewnie o to Ci chodziło.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Nic dodać, nic ująć.
Ja sądziłem że zawsze myślałeś o białej TTRS, lepsze jest wrogiem dobrego jak widać myliłem się
My z wiatrem we włosach czyli ci bardziej wolni niż ci bez musimy trzymać się razem, więc lojalnie oddaje głos na DarioZ. Z chęcią zagłosował bym na każdą fotkę, bo poziom konkursu 2015 jest na wysokim poziomie, daliście czadu Panowie i wszyscy jesteśmy zwycięzcami
Znowu TT znowu Cabriolet
Walka choć zacięta, to tak naprawdę bardzo urokliwa. Miło jest oglądać te zdjęcia, widać w nich naprawdę mega zamiłowanie i pasję. Bez względu an to, kto wygra to jest tak, jak napisał @ZUCZEK - każdy w tym konkursie jest zwycięzcą. A mi, jako w miarę nowemu człownkowi klubu pozostaje zobaczyć w/w auta na żywo, a z właścicielami napić się wódki przy okazji najbliższego zlotu
Dziękuję wszystkim za oddane głosy, a przede wszystkim dziękuję tym którzy oddali swój głos na mnie Pozostaje oczekiwać na edycję zimową konkursu
Ja również bardzo dziękuję za oddane głosy na moje zdjęcia
Jestem pod wrażeniem.
Fajna zabawa!
TTaka sytuacja
Gratulacje Per-der i Blerx, już wiemy kto stawia na nastepnym zlocie
oj wypijemy za to :P
TTaka sytuacja