Ja mogę wziąć sierpień
Ja mogę wziąć sierpień
do kiedy wyrobisz się ze zdjęciami ? nie możemy długo czekać bo raz że trzeba to rozesłać, a poczta w trakcie świąt działa jak działa, ja nie bardzo później będę miała czas się tym zająć i niestety drukarnia może mieć inne zlecenia - w efekcie końcowym wypiąć się na nasze jak by nie było małe zamówienie.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Tomek, sierpień 2 zarezerwowany dla Ciebie
To poproszę styczeń - strzelę fotki w betonie, udając zimę
Kruca bomba, mam 10 dni na:
a) umycie Yody
b) umycie Oliczka...hm, dokładniej umycie TT "Oliczek Line", bo za umycie Oliczka Najdroższa wydłubałaby mi panewki
c) znalezienie pleneru
d) namówienie Najdroższej na wyprawę fotograficzną
e) wyleczenie Najdroższej z kataru po wyprawie fotograficznej
d) odratowanie Najdroższej z próby samobójczej bo zdjęcia nie wyszły
e) namówienie Najdroższej na obróbkę zdjęć-które-są-do-d**y w Photoshopie
f) wysłanie zdjęć do Żony Żuczka
To się nazywa wyzwanie!
Jako że są dwie TiTi, to może być jedna na głównym zdjęciu, a druga na mniejszym lub jakaś kombinacja dwóch aut?
BTW - dzięki za pomysł, jak zawsze niezawodnie gwarantujący banana na twarzy, i podjęcie się organizacji
Ostatnio edytowane przez Quarter ; 21-10-2015 o 03:27
Przegapiłem sprawę . Zapisuję się na listę rezerwową na wypadek gdyby ktoś zrezygnował
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
my mamy gorzej bo jesień musi udawać lipiec ale damy radę, Wy też
spoko jesteś drugi bo listę rezerwową otwiera elmacho
no i miesiące przydzielone teraz czekam na Wasze zdjęcia. Jak już będę miała wszystkie, wyślę do drukarni z prośbą o przygotowanie projektu końcowego - ale nie dam Wam znać jak to wyjdzie - niech to będzie niespodzianka kto jakie przesłał zdjęcia i jak będzie finalnie wyglądał kalendarz zdjęcia zbieram do 31.10.2015 - jeśli do tego dnia ktoś nie prześle zdjęcia - ruszamy listę rezerwowych - elmacho i Arttur
Żono Żuczka - a co mamy na okładce i stronie ostatniej? Zazwyczaj pozostaje okładka (front) + strona ze skróconym kalendarium na 2017. Szkoda, że dwa piękne auta zasłużonych ( ) Kolegów nie załapały się. Chyba, że stworzy się trzecia lista na trzeci kalendarz.
z tą okładką to trochę lipa bo widzi się ją w sumie chwilę. Chyba że Grzegorz ma chęć być na okładce jak by to nie zabrzmiało nr 1 a np. Artut na kalendarzu nr 2 skróconego kalendarium na 2017 nie będzie, ale pomyślałam że jeśli takowa strona będzie to będą na niej zdjęcia z kalendarza nr 2 a w drugim z kalendarza nr 1 - takie małe fotki - żeby nikomu nie było smutno że go nie ma
coś w tej deseń (ostatnia strona zbiorcza)
kalendarz ma być wyjątkowy i generalnie powinna być jedna wersja, są dwie, wystarczy. Więcej nie będzie bo nie ogarnę ani ja ani drukarnia. Potem wysyłka, komu jaki a ten taki a tamten inny. Za rok zrobimy kolejną edycję, z innymi klubowiczami i ich samochodami.
Jest lista rezerwowa - którą otworzymy jeśli się ktoś wykruszy. W 2012 roku kalendarz był tylko dla 12 klubowiczów - reszta jeśli miała ochotę mogła kupić z tymi którzy brali udział w projekcie.
i jak Wam idzie robienie zdjęć ? do dziś nie dostałam od Was żadnych zdjęć... wiem wiem że jest jeszcze czas do końca miesiąca ale się przypominam
aktualna lista poniżej
Ostatnio edytowane przez ŻONA ŻUCZKA ; 21-10-2015 o 11:49
Jak idzie? Ciężko o majową pogodę pod koniec października :P Ja zdjęcie główne już mam- teraz tyko rozmyślam nad drugim-małym.
Sent from my m2 note using Tapatalk
to tak jak nam na lipiec nie lżej dacie radę Towarzyszu
No ja sierpień przestawie jako Złotą Polską jesień hahaha :P
TTaka sytuacja
muszę umyć samochód i zrobić zdjęcia jak znajdę wolną chwilę - pewnie dopiero w sobotę no chyba, że będą nocne zdjęcia
Mnie by sytuacja z okładką pasowała.
Sceneria zimowa.
Artur?
AUDI nie przestaje się kochać.
Paaaanie ale to TT trza posiadac!
Trza posiadać odpowiednie zdjęcia
AUDI nie przestaje się kochać.