pięknie tam ale pewnie zimno jak cholera ?
To ja pozdrawiam z Czeladźi, a taki widok z hotelu
Zero TT
Fakt, surowe piękno albo piękno surowości - jak kto woli - trochę dla nas, Słowian egzotyczne widoki. Temperatury nie są znów takie straszne, zwłaszcza nad morzem. Da się żyć, choć przydałaby się czasem do ciała rozgrzania jakaś kształtna, jędrna damska pupa, niekoniecznie rzyć
SORRY ZA OFF
A ja Was pozdrawiam z Frankfurtu, i przypominam o spoTTcie na A4/A1 w czwartek 4.06 w godzinach porannych.
Może zrobimy jakiś spoTT w najbliższym czasie?
w najbliższym znaczy w jakim ? Może też wyciągnę TT z garażu, jeżeli zdążę ją trochu poogarniać ;p
Po 1 to płyn Ci sie kończy w spryskach a po 2 to chyba wyleciała Ci kratka ze zderzaka i pociągneła za soba zderzak
No wreszcie zobaczyłem te felgi , bardzo ładnie się prezentują i pasują do TT, hymmm bez tego zderzaka tez się fajnie prezentuje ; )
Co do spotta z miłą chęcią , tylko trochę daleko na chwile obecną.
Ostatnio edytowane przez molendez ; 27-10-2015 o 19:54
to płyn do jutra ogarniesz
Ten weekend raczej odpada bo pewnie mniej osób będzie miało czas i pełno kontroli na drogach ale po 1 listopada można by się zgadać tylko żeby więcej TT przyjechało, a nie tak jak ostatnio
ja bede napewno na ktorys weekend w listopadzie, moze gdzies sie zgadamy w knajpce na goraca czekolade
mi wstępnie pasuje 10-11.11 i 24-25.11