Piotrek dla Was jedzenie (grilla/ognisko) brać pod uwagę ?
Piotrek dla Was jedzenie (grilla/ognisko) brać pod uwagę ?
Z miłą chęcią! Dopiszę się do listy jak tylko ustalę co z moją drugą połówką
Proszę o dopisanie nas tez do listy.
Elwira + Marcin
Przemek + Kasia
Kamil + Aga + Sylwia
Roben + osoba towarzysząca
Andrzej Wiewióra
Magda + Darek + Błażej
Jarek + Wiola
Wi + Sławek
Szymon + Kasia
Łukasz + Edyta
Krzysiek + Ewa
Aga + Mirek (?????)
Gosia + Marcin
Mateusz + Ilona (bez noclegu)
PawelM + MagdaM
Piotr+Sylwia( bez noclegu) tylko sobota
Pawel-2005 na dzień dzisiejszy sam
Vik88 + Zuzia reszta wg Wynikow ankiety ))))))
W takim razie listę uznajemy za zamkniętą Jeśli ktoś na ostatnią chwilę stwierdzi, że chce przyjechać na samego grilla (bo tak wynika z ankiety) to proszę o informację do dnia 24.09 gdyż musimy dać znać Pani z ośrodka do tego dnia, ile faktycznie osób będzie jadło. Gdyby ktoś zdecydował też że jednak chce przyjechać na zakończenie sezonu i potrzebował nocleg, proszę o informację na priv (klub lub face).
Jeśli chodzi o zaliczkę to później opiszę co i jak.
Z uwagi na fakt, iż większość chce przyjechać w piątek, proponuję aby tego dnia zrobić ognisko w najtańszej opcji. Wiadomo, że po dniu pracy i drodze wypadało by coś zjeść. Co Wy na to ?
Proszę również wszystkie osoby które będą na zlocie o głosowanie w ankiecie.
Miłego dnia
Aktualna Lista uczestników zlotu zamknięta.
Elwira + Marcin
Przemek + Kasia
Kamil + Aga + Sylwia
Roben + osoba towarzysząca
Andrzej Wiewióra
Magda + Darek + Błażej
Jarek + Wiola
Wi + Sławek
Szymon + Kasia
Łukasz + Edyta
Krzysiek + Ewa
Henry+ Danusia
Gosia + Marcin
Mateusz + Ilona (bez noclegu)
PawelM + MagdaM
Piotr+Sylwia( bez noclegu) tylko sobota
Pawel-2005 na dzień dzisiejszy sam
Vik88 + Zuzia reszta wg Wynikow ankiety ))))))
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
padła propozycja zorganizowania ogniska w piątek (w okolicach godziny 21). My, Madzia, Koziki, Roben i Kris jesteśmy ZA, a jakie jest Wasze zdanie ? ognisko oczywiście w tej najtańszej opcji czyli za 20 zł od osoby
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
OSOBY KTÓRE NIE WYRAZIŁY CHĘCI UCZESTNICZENIA W ZLOCIE PROSZONE SĄ O NIE BRANIE UDZIAŁU W GŁOSOWANIU
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 06-09-2015 o 22:01
Witajcie, aktualizacja w sprawie atrakcji:
1. Strzelanie z ASG - jeszcze aktualne, ustalam. Nie nastawiamy się na strzelanie do siebie, tylko na strzelanie do, puszki, kubka, ewentualne jakieś brudnej TT
2. VAS i darmowa diagnostyka autka systemem ODIS używanym w ASO - będzie, potwierdzone
3. Strzelanie z łuku bloczkowego - mocno pod znakiem zapytania, bo łuk nie jest mój tylko pożyczony
4. Slalom - odpuszczamy, na miejscu nie ma gdzie bezpiecznie, wyprawiać takie cyrki. Temat zrealizuję na kolejnym zlocie, gdzie będzie miejsce (np na torze wyścigowym, jedni się ścigają, a reszta bawi się sprawnościowo obok)
5. Wyjazd do bunkrów. Szanowni, zrealizujmy to! warunki są takie:
- dojazd około 50 km w jedną stronę
- na miejscu czeka nas około 45 minut zwiedzania z przewodnikiem
- na miejscu, zaparkujemy pod samymi bunkrami - przydadzą się aparaty, bo będzie ciekawy plener
- kto wie, może ktoś znajdzie złoty pociąg? (jeżeli tak, to 50% zysku dla mnie... )
- koszt: 7,5 pln od osoby, jeżeli będzie nas 15 osób (bilet grupowy)
Ostatnio edytowane przez Kozi ; 08-09-2015 o 12:28
jako iż lista uczestników została zamknięta i każdy wypowiedział się na temat piątkowego ogniska, sobotnich bunkrów i grilla, proszę o wpłatę pieniążków za zlot:
- 50% zaliczka do dnia 15.09.2015 - połowa kwoty podanej w ostatniej kolumnie tabelki;
- 50% jako pozostała kwota do dnia 25.09.2015
lub jeśli ktoś woli, to całość od razu i będzie miał z głowy
dane do przelewu:
Elwira Żuk
12 1020 1127 0000 1402 0025 3732
końcowa cena zawiera: nocleg, ognisko, grill, bunkry.
Listę wpłat będę aktualizować na bieżąco
Ostatnio edytowane przez ŻONA ŻUCZKA ; 09-09-2015 o 12:34
Jak zwykle super organizacja
Nie ma jak ŻUK TRAVEL, kasa wysłana w całości.
Justyna + Michał jak jest miejsce
430KM i 430Nm
Michał, miejsce się znalazło więc nie będzie problemu przy aktualizacji dodam Was do tabelki
ale jest inna prośba od Pani z ośrodka:
czy będziecie zainteresowani jedzeniem ? głównie śniadaniami i obiadami ? Wiadomo, że jest koniec sezonu i Pani z ośrodka chciałaby wiedzieć ile jedzenia ma kupić żeby po naszym wyjeździe nie zmarnowało się. Dajcie proszę znać, bo w pokojach nie ma kuchni ani nawet czajnika.
Jest druga propozycja od właścicielki - za 5 zł od osoby może wystawić nam na cały pobyt kawę i herbatę bez limitu - zawsze ciepła bo gotowa w kotle. Co sądzicie o takiej propozycji ?
po 5 zł od osoby za kawę lub herbatę możecie dopłacić do całości, a za śniadania lub obiady rozliczycie się już z Panią na miejscu - muszę wiedzieć kto jest chętny na lokalne jedzenie do 25.09.2015 tak aby miała czas na zrobienie zakupów
Ostatnio edytowane przez ŻONA ŻUCZKA ; 09-09-2015 o 09:54
Ja reflektuję kawę/herbatę i śniadanie, co do obiadu to warto się zastanowić czy gdzieś przy bunkrach nie ma fajnej restauracji na obiad. Skoro mamy wyjazdówkę/objazdówkę może jest coś wartego jeszcze obejrzenia w rejonie bunkrów wraz z postojem na obiad?
tak mi się wydaje że na miejscu zjemy normalny obiad, wszyscy razem na zamówioną godzinę nie będziemy czekać i jeść byle gówna które pewnie wyjdzie podobnie cenowo - no chyba że ktoś ma coś sprawdzonego w okolicy kwatery lub bunkrów to wtedy może i tak. Napisałam do Pani z prośbą o określenie na jaki obiad możemy liczyć w cenie 30 zł od osoby, jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać i wtedy będziemy się zastanawiać
my również jesteśmy za śniadaniami, kawą i herbatą obiady też pewnie weźmiemy ale jeszcze tak jak pisałam wcześniej dowiem się jak wygląda taki obiad
Ostatnio edytowane przez ŻONA ŻUCZKA ; 09-09-2015 o 14:01