Mam pytanie, odkleilem tasme w bagazniki a pod nia ukazala sie dziura na wylot i raczej tak byc nie powinno, czy jednak jest to jakas ori dziura w co watpie
W paru innych miejscach tez mam taka tasme
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Mam pytanie, odkleilem tasme w bagazniki a pod nia ukazala sie dziura na wylot i raczej tak byc nie powinno, czy jednak jest to jakas ori dziura w co watpie
W paru innych miejscach tez mam taka tasme
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Witam.
Patrzyłem u siebie, ale nie mam takich dziur. Mam wersję quattro.
Tak prywatnie, masz straszny syf w bagażniku, a masz o 2 lata młodsze auto.
Pozdrawiam.
Tak myślałem że te dziury ktoś zrobił :/
Co do syfu to auto jest prawie całe rozebrane i dlatego tak to wygląda. Jak skończę i złoże je to będzie całe malowane wewnątrz i zewnątrz, potem wygłuszone i na to będzie nowa wykładzina podłogi i bagażnika, podsufitka i reszta obić, nowe plastiki.
Jestem na etapie zbierania części i ogarniania elektryki z mechaniką.
No to gratulacje podejścia w sposób jaki to robisz. Rozbierz, sprawdź, a po malowaniu zamontuj jak wszystko gra.
Jak skończysz to zdjęcia mile widziane.
A w avatar masz 240KM, tylko, czy aż?
Pozdrawiam.
Moge się mylić, ale wygląda mi na naprawiamy tył. W miejscach gdzie były gnoioty zostały wywiercone otwory aby odprężyć blachę.
Co do avatara, tt to 180km quattro o oznaczeniu silnika ARY ale auto było modzone w okolice 240km, wiem tyle co się dowiedziałem od poprzedniego właściciela gdyż nie byłem na hamowni zweryfikować tego.
Ale zanim turbo zaczęło klękać i padło sprzęgło to z kreski zlałem tt 225 quattro i s3 225 quattro więc coś tam więcej mocy ma.