-
-
http://www.felgi.pl/felgi/audi/tt/co...-quattro-165kw Na tej stronie możesz sobie przymierzyć felgi pod coupe. Fakt, ładnych felg w tym rozmiarze niewiele. Swoje na allegro wynalazłem szukając bodajże "AUDI OEM".
-
-
Troszkę niżej by się przydało
-
-
Co to za TIP ?
-
-
Co do gałki to zdecydowanie lepiej wygląda ori wiec nie wiem po co zmieniles , jeśli chodzi o tip to ciekawe jak z jego wytrzymałoscią co by ci szybciutko nie popękał
-
I coś mi się wydaje że założenie go nie będzie łatwe rura tam gdzie nachodzi na turbo coś długawaaa w tym tipie.A tam Bardzo mało miejsca;P
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez RoGaS ; 31-07-2015 o 18:43
-
Orginał wygląda i prezentuje się dużo lepiej, ale to tylko moje zdanie. (Nie bierz tego do serca)
-
wiewioraandrzej moja ori nie jest idealna, ślady użytkowania - przetarcia itp. Zdecydowałem się na skromną, czarną, okrągłą jak ori, co by "klimatu" wnętrza nie zepsuło - dla mnie nie ma wiochy. Co do tipa to zobaczymy, wziąłem jeden z najdroższych, moe lipy nie będzie
RoGaS jak tip za długawy to się podetnie, może jakoś podejdzie jak nie od góry to od dołu damy radę, aby nie był tip na krótki
gigo ori to ori rozumiem wszystko ale mi nie podchodzi...
zapomniałem dodać że na tyle jest już dystans 25mm H&R - czyli ET 3 , mam nadzieję że przy kolejnym "fancie" nie będzie obcierki
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
żeby nie było, że nic się nie dzieje...
- amsoil + tip + DV Forge (dzięki RoGaS)
- pro perfekt
- troszeczkę sylikonu
- kit AP 40/30 (dzięki wielki michal26 !!! )
kolejne mody (plany) już niebawem !!
Ostatnio edytowane przez omerta ; 26-08-2015 o 11:09
-
Co do gały to poszedłbym już po bandzie tzn. w klimacie takim http://allegro.pl/galka-zmiany-biego...630602493.html ...i masz skrzynię ósemkę
-
To czekamy na kolejne fotki, jednej "kozy" mniej na świecie
-
-
Super wygląda na tym gwincie widzę ze cały czas do przodu .☺
Uprawnienia umieszczania postów