Nareszcie po 2 latach spełniłem swoje marzenie :P
Czarne Coupe 225 km quattro zdjecia wkrotce Ale szybkie pytanie : Czy to mozliwe zeby miec TT w wersji nie podajacej spalania ? Czyli bez komputera?
Nareszcie po 2 latach spełniłem swoje marzenie :P
Czarne Coupe 225 km quattro zdjecia wkrotce Ale szybkie pytanie : Czy to mozliwe zeby miec TT w wersji nie podajacej spalania ? Czyli bez komputera?
Niedowiarku niema wersji bez komputera tylko wersja z okrojonym komp. i twój właśnie taki jest
Znowu TT znowu Cabriolet
Witam , witam , szukales chwile i wreszcie znalazles
Gratuluje i zycze bezproblemowej eksploatacji ..
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Zuczek ja po prostu mam nadzieje ze tym razem sie mylisz, nie widze takiego samochodu bez tak podstawowej rzeczy jak komputer ze spalaniem :P
Dzieki Arturr, tylko 10 miechow szukania
A sam samochod to nie samochod to sam szatan
i teraz czekanie do srody az mi mechanik wymieni rozrzad i innne duperele
Witam nowego posiadacza TT
Zmartwię Cię ale Zuczek się nie myli nie wiem od czego to było uzależnione ale faktycznie niektóre wersje były z tzw dwoma komputerami a inne z jednym.
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
komputer podajacy spalanie to przygnebiajaca sprawa wiec lepiej jak go nie ma
Jeżeli nie pokazuje spalania to o czym jeszcze nie informuje?
mi na obecna chwile pokazuje tylko temperature :/ wiecej nie sprawdzilem, nie jezdze, bo mechanik wymiana plynow/rozrzadu itp. dopiero w srode - tortura czekania, a tetunia stoi pod domem
[ Dodano: 11 Październik 2008, 17:12 ]
obiecane fotki :
Kot nie był w zestawie
a juz myslałem
NO RISK,
NO FUN.
Co myślałeś
Znowu TT znowu Cabriolet
TT miala mala sesje
Witaj, i gratulacje!!!
Mam tez pytanie, oglądaleś może wczesniej TT w Owocku, jesli tak, to jakie wrazenia?
http://moto.allegro.pl/item456298797...tro_225km.html
Ja nie, ale Pawel-2005 ogladal i mowil ze costam mu nie pasowalo - musisz jego sama podpytac najlepiej.
ZUCZEK, czytaj ze zrozumieniem- Cezary napisal ze kot nie byl w zestawie z TT a ja na to ze myslalem ze byl w zestawie
NO RISK,
NO FUN.
Dorzucam aktualny wykres swojej TT przed Tuningiem: