.....hmmmm-kolor robimy universalny -czy indywid dla kazdego-od wyb do koloru???
.....hmmmm-kolor robimy universalny -czy indywid dla kazdego-od wyb do koloru???
TTC Quattro
GG 1539752
ja bym proponowal jeden kolor niech to wyglada jakos , a nie ze kazdy jakis inny
My?le ze naklejka powinna wyg??da? tak jak logo i po k?opocie ! Kto? ju? sie mo?e dowiadywa? co do koszt?w ?
proponuje jeden kolor (srebrny odblaskowy??) na tylna szybke na gore po srodku! oczywiscie jestem za zeby bylo to nasze logo! ceny bede znal 18-ego.
pozdrawiam!
Nie wiem jak inni ale ja nie lubie na szybeZamieszczone przez Cezary Magier
...dla mnie tam moze byc...
TTC Quattro
GG 1539752
Witam klubowicz?w i wszystkich w?a?cicieli TT. Pewnie nie raz to juz s?yszeli?cie, ale chcialbym pochwali? wasz? stronk? i powstanie samego klubu bo jak wiadomo Audi TT to auto wyj?tkowe. Mog? si? sam o tym przekona?, poniewa? par? miesi?cy temu moi rodzice j? kupili. Jedyn? wad? jest to, ?e jeszcze nie mog? legalnie sobie ni? poje?dzi? poniewaz dopiero w pa?dzierniku zaczynam kurs prawa jazdy. Jak narazie je?dze sobie bocznymi drogami albo po jakis wioskach za moim miastem. W mojej TT-tce szwankuje troche skrzynia bieg?w. Ci??ko wchodzi 1-ka i 2-ka. Czy u was te? si? co? takiego dzia?o? R?wnie? przy nag?ym przy?pieszaniu wy?acza sie calkowicie radio albo tak jakby sie zawiesza i nie mozna prze??cza? piosenek jak sie s?ucha CD. Czy mo?e to by? co? zwi?zane z jakim? zasilaczem? Przyznam sie ?e cie?ki ze mnie mechanik Ciekawi mnie do?? aktualna ilo?? TT w Polsce. Mo?naby j? poda? w przybli?eniu? Niedawno wr?ci?em z nadmorza i ko?o Dziwnowa widzialem srebrn? TT z dolno?lask? rejstracj? z Wroc?awia chyba. Mo?e to kto? od was?U mnie w miejscowo?ci te? moze pojawi sie nast?pna TT. Bede bardzo szcz??liwy je?li kto? przeczyta to co napisalem i mi odpisze. Jak b?d? mia? prawko to napewno wpadne na jaki? zlot. Do us?yszenia
Troche odbiegamy od tematu ale jaki kolor by? tej tt ko?o dziwnowa ?
Przepraszam za nag?? zmian? tematu, a co do naklejek to bardzo dobry pomys?. To bylo srebrne TT Coupe.
czesc Wszystkim! o naklejkach bede wiedzial cos wiecej w poniedzialek-dam wam znac oczywiscie!
natomiast chcialem was poinformowac ze w naszym klubowym butiku www.butik.pl/audi pojawily sie kubki z fajnymi motywami oczywiscie
wyglada to mnie wiecej tak:
polecam dla was samych ew. na prezenty itp.
pozdrowionka!
sluchajcie stram sie wrzucac jakies nowe materialy na strone, przesylam to wszystko do admina no ale niestety sytuacja sie powtarza i ani nie widac nic na stronie ani nie dostaje zadnych odpowiedzi i wyjasniej od niego, po prostu martw cisza-musimy cos z tym zrobic bo tak ta strona nie moze funkcjonowac!
jesli rowniez macie jakies ciekawe materialy odnosnie TT i uwazacie ze mozna je wykozystac na stronie to przesylajcie to do mnie. z gory dzieki!
p.s- o naklejkach bede wiedzial cos wiecej do konca tygodnia.
ok! a wiec sa juz naklejki:
- kazdy kolor (4 x 12 cm) po 5 zl.
- folia odblaskowa srebrna (5 x 15 cm) po 12 zl.
tak jak uzgodnilismy jest to nasze logo, takie jak na stronie czyli ksztalt autka z adresem strony klubowej. bez angielskiego napisu " The First......"
zamowienia do mnie-pozdrawiam!
wspaniale......naklejeczki.......zaraz sobie obkleje furke..
co do stronki to powinnismy rozpoczac strajk glodowy z przerwami na obiad -bo to tak byc nie moze
TTC Quattro
GG 1539752
SKORO ADMIN JEST TAK ZAJETY TO MOZE KTOS MOG?BY PRZEJAC CZESC JEGO OBOWIAZK?W I ZACZAC DZIA?AC NA STRONIE G??WNEJ ???!!!
to znaczy co potrzebujecie zmieni??? jak co? to piszcie na gg:3154144 , albo maila ka666@wp.pl piottrek