witam serdecznie,
potrzebny mi taki mechanizm do opuszczania szyb prawy, rozsypał sie, proszę o info gdzie moge kupic i za ile,
pozdrawiam,
Marcin
witam serdecznie,
potrzebny mi taki mechanizm do opuszczania szyb prawy, rozsypał sie, proszę o info gdzie moge kupic i za ile,
pozdrawiam,
Marcin
Serdecznie Zapraszam !!!
Witam,
Potrzebuję kolektor wydechowy 180 km App silnik jaki koszt jest, oraz gdzie mógłbym go dostać????
Pozdrawiam.
Serdecznie zapraszam - W ofercie wszystkie nowe części
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Zapraszam
Hej,jaka cena nowego n75 u Ciebie???
POZDRAWIAM
Wysłane z mojego GT-S7580L przy użyciu Tapatalka
Jaki koszt za wachacz przedni ?
Zapraszam
Kolejna paczka, kolejne porady, kolejny raz jestem zadowolonym klientem Michała. Polecam!
Witam, proszę o wycenę tłoków do Audi Q5 06H107065DD, potrzebne 4 sztuki.
Przy okazji, skrzynka PW jest pełna
Jeszcze jedno polecenie. Wszystko na najwyzszym poziomie. Tym razem Michal doradzil tez ze nie warto brac oryginalu ,bo ma identyczna czesc za 1/3 ceny (obejma na wydechu). Fajnie ze jest ktos taki na forum. Korzystamy my i korzysta on, sprzedajac swoj towar. Polecam!
Polecam ! Kolejne idealnie zrealizowane zamówienie !
Podziwiam za cierpliwość
Aktualizacja tematu w pierwszym poście . Serdecznie zapraszam
Pierwszy raz zrobiłem zakupy u Michała i myslę, że nie ostatni. Cześci szybko dobrane i w dobrej cenie, do tego wzorowy kontakt. Mogę smiało polecić innym!
Zapraszam serdecznie
Zapraszam
Zapraszam
Na cześć Michała powinnam pisać peany Na przestrzeni ostatnich miesięcy pomógł mi kilkakrotnie - za każdym razem mega ekspresowo i w pełni profesjonalnie (i to legendarne pakowanie )
Mało tego - teraz za friko dostanę "łapki", które - wstyd się przyznać - ale jakimś cudem zgubiłam. :/
Bardzo dziękuję i szczerze polecam!