hmm zdjęcia super nie myslales nad lekkim obniżeniem TTki? Polecam, auto nabiera jeszcze większych krągłości
hmm zdjęcia super nie myslales nad lekkim obniżeniem TTki? Polecam, auto nabiera jeszcze większych krągłości
https://lh3.googleusercontent.com/-k...o/_DSC0886.jpg
Natury powiadasz?
Autko oczywiście super, kolor jak najbardziej w moim guście, także niech auto się dalej dobrze sprawuje
Ech ta szarość codziennego życia, czyż nie jest piękna? Felgi ładny wzór ale trochę maleją w nadkolach, skoro musiały być 17, dał bym teraz sprężyny Eibach pro kit. lekka gleba zrobi robotę, optyczną i mechaniczną.
Znowu TT znowu Cabriolet
Poprzestanę na ewentualnych dystansach. Wiem, koza jest, ale za to komfort w mieście a i na autobahnie więcej nie potrzeba. Miał być komfort i jest. Na tor nie jeżdżę, większość km to okoliczne drogi pełne szkód górniczych i autobahn. I tak co drugi TDI, w strugach sadzy z rur, chce mnie próbować, więc po co drażnić?
Ostatnio edytowane przez Tomek69N ; 18-04-2015 o 12:21
Tomek69N, Twoja i moja to takie forumowe kozy, wysokie, na wertepy Ale pokazywałam Ci, co by mogło się stać, gdybym miała niższe autko o ten choćby centymetr
Zgadza się, KRK obfituje w drogowe "niespodzianki"... Za to w Rondniku trochę się zmieniło. Na nowo odkrywam okolice, po kilku latach nieobecności tutaj, zdziwiłem się jak wiele się zmieniło. To zdjęcie z hałdą było możliwe tylko dlatego, że prowadzi tamtędy nowiutki asfalt a jeszcze jakiś czas temu żal byłoby wypuścić się tam starym Żukiem z resorami piórowymi. Centrum KRK, a nawet jego obwodnice mogą pozazdrościć takiej nawierzchni jaka jest na uroczych zad...piach tuź pod R.
Ja też jestem zwolennikiem "wyżej niż niżej", za dużo jeżdze żeby sie martwic o dziury...a na śląsku jak już widze znak szkody górnicze to czujność wzrasta
Padło na te felgi kiedy zobaczyłem je na żywo, na ulicy... a było to pod damskim salonem urody, serio Wybierałem pomiędzy nimi, MOMO Drone i nieosiągalnymi w tym rozmiarze oryginałami Rotor OE AUDI. Może dla kogoś zbyt fikuśna, zbyt damska, niemęska, gejowska, zbyt nieklasyczna albo po prostu plastikowa ale trochę chciałem odmłodzić TeTkę felgą mod. z 2012.
20150414_180730a.jpg5145108140_2.jpg
Ostatnio edytowane przez Tomek69N ; 18-04-2015 o 12:27
Ładne, może kiedyś zobacze na żywo w Rybniku...będę 29-30
Bardzo ładne masz te felgi sam jestem na etapie szukania felg.
Panie, pokaż całą furę na tych felach. 17" to są ?
Zdjęcia całego auta masz na poprzedniej stronie tego tematu
Tak, te felgi to 17"/7,5"/ET 35/5x100 a opony 225/45 czyli jak w standardzie. Pochodzą od A1 mod.2012r. w wersji S-Line. Zdjęcia znajdziesz stronę wcześniej ale proszę, jedno więcej.
DSC07187a.JPG
Ostatnio edytowane przez Tomek69N ; 17-05-2015 o 19:44
Ciekawy kolor tej TT podoba mnie się, felgi spoko wcale nie damskie itp. Za rok i tak będziesz szukał większych no i please chociaż -25mm...