witam
sprawdźcie gdzie leży problem ale po wejściu po przez google wyskakuje mi taki komunikat (załącznik) przekierowanie;
witam
sprawdźcie gdzie leży problem ale po wejściu po przez google wyskakuje mi taki komunikat (załącznik) przekierowanie;
Moj antywirus tak reaguje, o co chodzi?
Mam to samo :/
u mnie tak reaguje już od dłuższego czasu..
Jaki to antywirus? U mnie kiedyś się tak działo ale po reinstalacji W7 zmieniłem AV i jakoś cisza od tej pory.
To sprawka hakerów Putina
Znowu TT znowu Cabriolet
Witam.
Panowie, jeśli macie router lub modem, to zresetujcie go twardo i po zalogowaniu, wpisaniu nick-u i loginu itd. zmieńcie hasło do logowania się do modemu. Przeważnie jest admin.
To może być fałszywy alarm ale może też być coś na rzeczy. Jaqob czuwa nad forum?
Jest tak od kiedy pamiętam, większość kompów na których wchodziłem na klubtt wywala ostrzeżenie o złośliwym oprogramowaniu. W dodatku wyszukując stronę przez wujka google często wpierdziela mnie na tą stronę:
http://filestore72.info/download.php?id=b251d673
Przestałem się już przejmować
hehe bigbird.co mi tez czasem to wyskakuje :P
Mi to wyskakuje tylko jak chodzę z wyszukiwarki google, jak wpisuje adres bezpośrednio w przeglądarce to komunikatu nie ma
Bezpośrednio jest ostrzeżenie o złośliwym oprogramowaniu, strona którą podałem wskakuje przy wyszukiwaniu przez przeglądarkę. Niezależnie jaką Google, Bing, czy też DuckDuckGo.
ktos wie jak to naprawic?
To nie u ciebie problem abyś to mógł naprawić