Panowie zauważyłem dzisiaj brak swoich wątków jak i postów wchodząc we własny profili. Wątki pozakładane przeze mnie są na forum, ale nie mogę się do nich dostać przez własny profil bo nie ma ich na liście, to samo z postami.
Panowie zauważyłem dzisiaj brak swoich wątków jak i postów wchodząc we własny profili. Wątki pozakładane przeze mnie są na forum, ale nie mogę się do nich dostać przez własny profil bo nie ma ich na liście, to samo z postami.
U mnie wszystko działa, wchodzę w Twój profil i wszystko jak na tacy.
Sam nie wiem jak wchodzę na swoje konto to w rozpoczętych mam ze 4 tematy :/ Tak samo na taptalk jak i na kompie.
Potwierdzam. Sam zauważyłem po aktualizacji forum, że przestało mi wyświetlać moje wątki w profilu. Co więcej, "szukajka" również nie znajduje moich tematów po wpisaniu nazwy profilu w odpowiednim polu (nie żeby mnie to jakoś osobiście dotykało, ale może to utrudniać szukanie ).
Tyczy się to również innych użytkowników. Wcześniej przeglądanie utworzonych wątków działało bezproblemowo.
Ja wchodzę i widzę wszystkie wasze posty od a do z
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja wciąż widzę 4 posty w rozpoczętych, na 3 komputerach jest to samo z innego IP jest tak samo, więc problem leży gdzieś wewnątrz mojego profilu :/
U mnie w rozpoczętych tematach wyświetla się Brak Wątków nie ma kompletnie nic
Using Tapatalk
OK ja posty widze ale tez jak klikam wątki to brak....admini sie zajmą problemem
Winą jest nie do końca odbudowany indeks wyszukiwania, robię to etapami gdy mam stały dostęp do internetu.
Baza ma 170,577 postów, jest to bardzo czasochłonny proces, bardzo obciążający serwer.
Dla ciekawostki, etap 60% na którym jestem tworzył się dwa dni
Witam,
powinno juz byc ok
Dziękujemy zatem za wniesiony trud Proponuję zamknąć wątek a jego tytuł poprawić, bo to ciut siarką czuć
Potwierdzam, u mnie też wszystko w porządku. Choć nie kumam co ci siarką jedzie?