przydałby się jakiś opis auta i przywitanie w odpowiednim dziale...
Fajne fele...
Pawel-2005 już się przywitałem wcześniej w odpowiednim dziale a co do opisu auta to co tu więcej pisać wszystko w tytule
Ten wzór felg zawsze mi się podobał opisu niestety nie dałem rady przeczytać, za dużo tego...
Swoją drogą z oponami planujesz zrobić porządek?
I don't have dreams, I have goals.
Felga super, też mi się podoba. Swego czasu bylo rozbite TT z zoltymi pasami i wlasnie na takich felach....
Opony rzeczywiscie w lekkim nieładzie.
lakier ładny
gratki autta
Kolor ładny. Po zdjęciach wnioskuje ze auTTko więcej stoi w warsztacie niż jeździ.
Napisałbyś coś o pochodzeniu auta ewentualnych planach na mody ... serwisie i takie tam .
Felgi podobnie jak innym kolegom wpadły mi wcześniej w oko ale czy pasują pod TT? Dla mnie są zbyt przerysowane, te koła swoją stylistyką bardziej nawiązują do współczesnej linii Audi z której MKII wypadło już dawno.
Masz czarne auto tu jakoś to wygląda, podejrzewam że jak to zwykle bywa na żywo prezentują się lepiej, u siebie ich nie widzę. Życzę bezusterkowego u bezkolizyjnego użytkowania
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Alufelgi są oryginalne z audi r8 u mnie pasują nie mam z nimi problemu w polsce takich nie znalazłem szukałem na allegro ale są tylko podróbki za 2700zł z tego co rozmawiałem ze sprzedawcą i też porównując te są masywniejsze na w niemczech można takie dostać za jakieś 350euro sztuka. Autko kupiłem w Miliczu u pana który sprowadził je z Francji z przyciemnionymi szybami ale niestety z przodu musiałem zdzierać bo przeglądu nie chcieli podbić, co do planów na mody to nie planuje narazie nic w tym aucie zmieniać ewentualnie tylko radio, autko ma fajny dzwiek nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa blow-off ? ma przymocowane bardzo jasne ledy pod drzwiami drzwi po paru minutach same się zamykają jeśli nie ma kluczyków w stacyjce co tu można więcej chcieć
To są 19'tki?
I don't have dreams, I have goals.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Nie ma co popadać w euforię, widziałem te felgi już na jednej TT i kilku innych audi, one wychodziły w linii Eksklusive, są zwaliste z wyglądu i dosyć ciężkie przez swoją konstrukcję, tak ze dla mnie nie do zaakceptowania, ważne aby podobały się właścicielowi.
Blow ofa ma każde 2.0tfsi bez tego zniszczył byś turbinę, napisz coś więcej o samo zamykaniu się drzwi, chodzi o zamek, czy masz jakieś siłowniki które je dociągają, bo nie bardzo jasno to opisałeś.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 08-04-2015 o 12:05
Znowu TT znowu Cabriolet
odnośnie blow off to 2.0 tfsi ma elektryczna dv która upuszcza wsio do tipa. Ale na allegro można kupić taka podstawkę pod to i wtedy zamiast do TIP wywala do atmosfery. Tak się składa ,że jakis czas temu pomagałem to zakładać koledze to do GTI. Jak dla mnie szału nie robi a auto chodzi zdecydowanie gorzej i jak dla mnie jest to mod w stylu magnetyzery + strumienice czyli - 10 hp ale + 5 do respektu przed dyskotekową przytupanką:P
I właśnie dlatego zrezygnowałem z takiego pomysłu. Fajnie to słychać na Youtube ale skoro auto ma chodzić gorzej to ja dziękuję
Co do zamykania drzwi- jeśli automatycznie rygluja się zamki na postoju to jestem ciekaw jak długo właścicielowi będzie się to podobać- bo mnie się wydaje że do pierwszego zatrzasniecia kluczyków
Ładne autko i z Milicza..miejscowość koło mnie Czarny kolorek najlepszy fela...ok